Supertorsdag



Tröja // Jeans // Linne (gammalt)


Torsdag alltså, redan. Vart tog denna veckan vägen? Visserligen har jag spenderat två dagar av tre hittills i sängen, men ändå. Torsdag, det är en bra dag. Då är det nästan fredag. Och idag innebär torsdagen också att jag ska få träffa mina två fina, Emma och Fru Sederblad, för lite kramar och vad-har-hänt-sen-sist-prat. Mycket bra! 






Därför kommer jag inte att vara särskilt  långrandig här, jag behöver en dusch och lite i.d i huvudet om jag ska kunna visa mig ute bland folk. Och kläder på kroppen, det brukar vara lämpligt att lämna pyjamasen hemma.


Hoppas att ni alla får en lika bra torsdag som jag tänker ha, så ses vi kanske lite senare. Men häng med på instagram (@enarmadebanditen) vettja, så missar ni inget. 





15 kommentarer:

  1. Du är så himla snygg, kan man sno din garderob ;) TIllbringade fem dagar i dina trakter, borde såklart anlitat dig till min nya garderob, för ja snyggt, galet snyggt lyckas du med :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm, då får du ju först bryta dig in i min lägenhet, det kan bli lite meckigt. Dessutom har jag ju vakthund ;) Men annars var det en bra idé ;)

      Haha, du är snäll. <3

      Radera
  2. Jätte fint!
    Älskar något skirt och kvinnligt under grovt stickat =)

    SvaraRadera
  3. Fin du är! :) Kan du inte visa fler bilder av ditt hem? Det ser så himla himla mysigt ut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sophie.

      Jodå, mer bilder kommer. Ska bara.... ;)


      Radera
  4. Hoppas att ni hade en härlig dag tillsammans och att du inte har alltför jobbigt med djävulshanden idag!

    Kramar,
    Cilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade vi verkligen. =)

      Och handen, den är ju som den är. Inte mycket att göra åt saken..

      kramkram

      Radera
  5. Inte i Kina, där är det status att visa att man har råd att ha speciella kläder att sova i :) Så inte ovanligt att se kineser på gatorna i full pyjamasmundering och fluffiga tofflor. Men i Sverige, ja det är nog klokt. Vilka snygga kläder du fick på dig! Alltid fin!

    Ha en härlig fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. åååååh, DET gillar jag. Att ha pyjamas dygnet runt. Men å andra sidan, så himla tråkigt det skulle vara i längden. Så jag lämnar nog pyjamasen hemma även i fortsättningen, även om det lär lockande.... =)

      Detsamma! =)

      Radera
  6. Skickar lite styrka till dig och din skitarm. Tror jag skrivit det förut till dig, jag har en axel/arm som jag har ont i dygnet runt så jag förstår vilken energi det går åt.
    MEN du är väldans fin på bilderna iallafall. Och idag kom mitt valerie linne som jag beställde efter att ha sett bilderna på ditt (fast i den andra färgen) och det blev så otroligt bra, så himla nöjd. Bloggar är bästa provrummet :) jag har så svårt att se på galge hur fina sakerna är!
    Kram

    SvaraRadera