Thai-lunch och Vindåkra

Igår var jag ju iväg och träffade Emma Och Fru Sederblad, äntligen alltså. Det känns som en evighet sedan vi sågs allihop, så är det ju med sommar. Semesterresorna avlöser varandra och innan man vet ordet av har man nästan-höst, jobb och vardag igen. 


Men igår fick vi alltså till en lunch, ihop alla tre och det var mysigt.  Angela och jag köpte med oss thaimat från Emporia som vi satt och plockade av i trädgården hemma hos Emma. Hon hade massa kontorsarbete att fixa med, så hon hann inte vara med så länge.  


Kavaj // T-shirt

Jeans

Men en tur till Vindåkra hann vi med, synd vore det ju annars. Emma spanade in en dösnygg matta och både hon och Angela hittade höstnyheter bland kläderna som passade dem som handen i handsken. Själv satt jag mest på en stol oj:ade mig över fina saker som råkade befinna sig på lagom avstånd från stolen och konstaterade att min arm hade gjort sitt för idag, den behövde hem, vila och återhämta sig. 

Och när armen behöver vila, då är det bara att lyda. Så Angela skjutsade mig tillbaka till Hyllie där tåget väntade på att ta mig till Ystad. Trodde jag ja, det blev jag som fick vänta på tåget. Förseningar. Inte direkt vad man drömmer om när handen sagt ifrån att gränsen sedan länge är passerad. Då vill man bara hem, hem, hem. Och hem kom jag tillslut, blev upphämtad av mamma på stationen och landade i soffan bara minuter senare. Phu. 


Och här lär jag få stanna även idag, i soffan alltså. Har inte så mycket val, nu är det bara att vänta ut den igen. Handbaksmällan. Jag tror att jag väntar ut den med te, glass och Netflix. Och dagdrömmar om allt fint jag såg där på Vindåkra igår.


Hoppas att er fredag är lite finare än min. Eller i alla fall lite mindre smärtsam.

14 kommentarer:

 1. Snygga jeans! Hur är de i storleken?
  Hoppas "baksmällan" är på bättringsvägen ;-) Med vänlig hälsning, Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina. Och sköna också, mina favoriter =)
   De är stooora i storlek, gå ner 1-2 stl.

   Tack, den lär väl sitta i alla fall hela dagen idag.. =/

   Radera
 2. Snygga jeans! Hur är de i storleken?
  Hoppas "baksmällan" är på bättringsvägen ;-) Med vänlig hälsning, Camilla

  SvaraRadera
 3. Sender noen varme klemmer til deg idag og passer samtidig på å takke for all herlig inspirasjon du gir!
  Sunniva:)

  SvaraRadera
 4. Fy för bakslag! Inte ok :(

  Men ni verkar ha haft en härlig dag iallafall!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Här är det värk, soffa, kaffe och viaplay som gäller denna fredagen. Men trots värken är det mysigt för jag har mina grabbar som klappar, kramar och pussar på mig.
  Och lite surfande som kan tänkas leda till lite shopping. Jag vill göra om här hemma.
  Vila väl!
  Kram
  Emschen
  www.emschen.se

  SvaraRadera
 6. Först, tack för en härlig blogg.
  Och nu, jag vill ha den där tröjan du har på dig, den med räven. Jag klickade på t-shirt och "Jösses Amanda"! Det är ju förenat med stora problem att klicka hem den! Ända ifrån Amerika! Finns den inte här hemma i Sverige?
  Nu är jag ju inte så begåvad som du och dina tokiga vänninor (ja, jag läser deras bloggar också, Emma och Fru Sederblad)Hur gör jag? Har du ett tips?
  Hoppas din arm lugnar ner sig så du kan få en mysig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har ingen aning om ifall den går att få tag på i Sverige. Men det tror jag inte. Jag beställde ju min från Sheinside som länken visar. =) Följ bara anvisningarna på sidan, så är det lätt som en plätt =)

   Ha en fin helg och lycka till! =)

   Radera
  2. Hm. Inte mycket hjälp där inte, men du är ju inte "Bandit" för ingenting. Haha. Ja, jag har ju två val; antingen klickar jag hem tröjan eller så är jag utan och får fortsätta att titta på din tills jag dräglar. Så enkelt är det. Logik för en hönshjärna!
   Men alltså, over there!! Det är lång väg att färdas för en räv!! Tack i alla fall för ditt svar. Jag får väl skärpa mig och göra ett nytt seriöst försök och bortse ifrån sträckan.

   Radera
  3. Jag är ledsen att jag inte var till någon hjälp!? Vad hade du hoppats att jag skulle hjälpa till med?. Behåller gärna min tröja själv eftersom jag gillar den mkt, så jag kan inte ge den till dig menar jag...

   Och Kina, inte USA:) men det blir kanske ingen skillnad avståndsmässigt om det är avståndet som är problemet!:)

   Radera
  4. Förlåt om jag var besvärlig, det var inte meningen. Kanske hade jag hoppats på att du skulle säga något här i Sverige och GIVETVIS ska du behålla din tröja! Jag försöker att klicka hem den, annars får jag nöja mig med att TITTA på din.
   Hoppas kommande vecka blir bra för dig och din arm.

   Radera
  5. Nej men såklart du inte var besvärlig =) Jag bara undrade hur du ville att jag skulle hjälpa dig.

   Hoppas det löser sig! =)

   Kram

   Radera
 7. Heeej! Vad har du för stl i dina kavajer som du beställer från sheinside? Allt du har på dej är så snyggt så man vill ha allt!!!=) Ha en bra helg! Kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! I denna har jag nog typ L, kolla måtten är mitt tips när det gäller Sheinside. =) Bästa kavajerna iaf, jag älskar dem!

   Kram

   Radera