Om Enarmade Banditen

Ja, vem är Banditen?

Snart 25, men bara snart. Lite vingklippt men med ett krigarhjärta i vilket fall; det finns ju ingen anledning att ge upp. Tycker jag då, alltså.

Jag älskar sånt som gör livet mjukare i kanterna. Vackra kläder, min hund Abbe och hans mustasch, min bror som inte är riktigt klok och köper segelbåtar trots att han inte alls kan segla, glass, doftljus och ischai. På soja. Det sista är viktigt.

Jag bor i en lägenhet med för få rum men med tillräckligt mycket ljus för att kunna bli bländad tidiga sommarmorgnar när balkongdörren står öppen för att släppa in luft. Innan jag blev vingklippt levde jag för hästar, nu är jag ju Bandit och får tycka om dom mer som koncept än som hobby.

Och här inne?

Här blandar jag högt och lågt; passionen för klänningar med mörkret de där dåliga dagarna när det helt enkelt gör för ont för att gå upp.

Jag hoppas att du ska trivas.

xo


9 kommentarer:

 1. Mitt första besök här. Läst runt lite. :-) Gillar den vackra meningen: "Jag älskar sånt som gör livet mjukare i kanterna."

  SvaraRadera
 2. Glömde ju säga att badbilderna är hur fräcka som helst!

  SvaraRadera
 3. Även mitt första besök här idag... Kommer att komma tillbaka!

  kram

  SvaraRadera
 4. Dig kommer jag att följa....jag gillar dig o din blogg - a lot ♥ / Kram Cia

  SvaraRadera
 5. mitt första besök också!! Hittade hit från fantastiska Emma. Vad är det för gullig hund som tittar fram här och där? Är det din??
  Kramelikram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena!

   Ja visst är dit min lilla Abbe som också nämns i texten ovan. =) Om du syftar på den svarta, luviga lilla saken? Annars är det min mammas Golden Retriver Lyra som ibland syns till här på bloggen.

   Kram!

   Radera
 6. 25 år och så klok. Du kommer gå långt! Stor kram

  SvaraRadera
 7. Så ung och redan så klok. Du kommer gå långt. Stor kram

  SvaraRadera
 8. Doftljus och ischias läste jag.
  Är det DET hon gillar, tänkte jag.
  Ischias gör ju svinont.

  SvaraRadera