Den Enarmade Banditen fyller år!

Linne // Byxor // ArmbandIdag fyller Den Enarmade Banditen 1 år. 


I ett helt år har jag bloggat. På ett vis så känns det som om jag alltid bloggat, samtidigt känns det som igår; den där tisdagen exakt en vecka in i augusti när solen sken och jag hade varit på besök hos Fuffe för första gången och Emma hade lyckats övertala mig att det var dags att starta upp Den Enarmade Banditen. 


Vilket år det varit, så mycket som hänt och så många nya människor som kommit i mitt liv tack vare bloggen.  

Som Angela, världens bästa lilla rangel som säger åt mig när jag ska sluta ta skit från folk och som skickar oroliga meddelanden om nätterna när hon vet att jag har olidligt ont och frågar om det finns något hon kan göra. Finaste!

Också Emma. Det finns ingen som kan vara så drivande och peppande som min älskade lilla räka. Dessutom har hon har ett hjärta av guld och får mig att skratta så att jag tappar andan och får ont i armen i flera dagar efteråt. Alla fina egenskaper som en människa kan tänkas behöva finns samlade i den där lilla kroppen. 

Också alla ni andra förstås, som läser och som finns runt om bloggen. Endel av er har jag haft den stora glädjen att få träffa i verkliga livet, andra har jag fått lära känna lite här, bland kommentarer och heja-rop, i vått och torrt. 
För det ska ni veta, det finns ingen bättre hejarklack än Ni. Till var och en av er som tittar in här vill jag säga, från botten av mitt hjärta; TACK! 
För att ni finns, för att ni lyssnar och för att ni peppar när det behövs. 
Massa Kärlek!


23 kommentarer:

 1. Stort grattis!! :-)
  Ett år redan... Det har gått fort! Men många härliga inlägg har du bjudit på! Å jag hoppas självklart på många många fler :-)

  Grattiskramar!

  SvaraRadera
 2. Hurra för ditt guldkorn till blogg! Hoppas den kommer få fira många födelsedagar till :)

  SvaraRadera
 3. Hej,

  jag läser alltid men kommenterar inte så ofta eftersom jag av någon anledning inte kan kommentera från min mobil. Men nu har jag satt mig vid en dator enbart för din skull (eller för att jag ska jobba, hrm, nåja tolka det hur du vill).

  I alla fall. Du skrev häromdagen att ditt sätt att leva inta handlade om mod, eller styrka, utan om att överleva, men vet du - utifrån det du (och dina vänner) skriver verkar du vara en av de modigaste och starkaste personer jag har hört talas om. Jag är övertygad om att det du skriver inspirerar och motiverar väldigt många andra människor, och jag hoppas att du förstår det. Jag hoppas att du kan tänka på det de dagar när det känns allra jobbigast.

  Att ditt mod, din styrka och din vilja att leva så "normalt" (vad är det?) du bara kan når långt bortom bokstäverna i din blogg.

  Heja dig och grattis till ettårsdagen!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen ! Din blogg är en av de varmaste jag vet. Och du inspirerar.
  kram Erika

  SvaraRadera
 5. Grattis och HURRA på bloggfödelsedagen! Ser fram emot många roliga, sorgliga, gnälliga, inspirerande och härliga inlägg det kommande året!

  Kramar från Cilla

  SvaraRadera
 6. Det är skönt att komma hit in och läsa om upp och nedgångar, det behövs mer sånt tycker jag, hos de flesta bloggare även om det är upp till var och en att berätta....
  Gillar din blogg för att du är du, du har dina jobbiga dagar, du har dina roliga dagar. Mixen av detta gör att det känns hemtrevligt här, det blir varmt och luddigt men ändå ack så verkligt med din smärta.

  Dessutom har både du, attvaranågonsfru och fru sederbladh fått mig att älska skåne och jag åker mer än gärna ner till mina svärföräldrar som bor utanför Kågeröd och njuter varje gång.


  SvaraRadera
 7. Tack för att DU finns och delar med dig av ditt liv!
  Grattis på bloggfödelsedagen!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till blogg-ett-års-dagen.

  Har det redan gått ett år. Tack för din blogg som jag besöker varje dag eftersom att jag verkligen gillar den. Fina foton på en fin Bandit och hennes omgivningar. Roliga, sorgliga, vardagliga och härliga historier från en person jag inte känner. Jag gillar din blogg skarpt.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 9. Grattis fina!!!

  Kramar/
  Krannina

  krannina.se (iPad kommentar, som vanligt...)

  SvaraRadera
 10. Ett år! GRATTIS :-) Kramar i massor söta underbara du :-)

  SvaraRadera
 11. Stort grattis till din fina blogg som fyller 1!

  Kram

  SvaraRadera
 12. Hurra, hurra HURRA för Enarmade Banditen idag :) Vilket år det har varit! Så kul att följa dig och fint att du delar med dig av både det goda och det onda.

  Kramar Helene plus två

  SvaraRadera
 13. Grattis grattis på stora dagen ! Tack för att du delar med dig av allt gott och ont. Ha en fin 1-årsdag. Kram Pia

  SvaraRadera
 14. Grattis Banditen! Du sprider mycket kärlek du också. Och det är strongt gjort av dig att skriva om din arm. Inte många bloggar som tar upp smärta osv. Det gör din blogg verklig! Sen att sitta och knappa med bara en hand ( som jag gissar att du gör) bara det är ju värt en liten extra medalj!
  Pöss på dej!

  SvaraRadera
 15. Grattis!
  Jag måste bara få säga att du är verkligen helt fantastiskt och vilken kämpe du är.
  Jag har inte läst din blogg så länge men din är verkligen en favorit.
  Tack för att du delar med dig om dina toppar och dalar. fortsätt va du.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 16. Tack för en vacker och - på så många plan! - inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 17. Åh... puss och kram och stort grattis världens bästa Bandit!

  SvaraRadera
 18. Oj! Glömde ju skriva här och gratulera på 1 års dagen!! Men GRATTIS och hoppas att du fortsätter länge till för jag gillar din blogg! :)
  Kram

  SvaraRadera
 19. Stort GRATTIS med ettårsdagen!! Jeg er så glad for at du begynte å blogge:) Det er alltid så fint, koselig og inspirerende å titte inn hos deg. Sitter alltid igjen med en god følelese etter å ha lest bloggen din. Jeg føler med deg når du har mindre bra dager, men beundrer evnen din til å tenke positivt. Synes du formidler tanker, følelser og ord på en fantastisk fin og herlig måte! Og så elsker jeg stilen din!:) TUSEN TAKK for alt du deler!
  Masse varme klemmer fra Sunniva:)

  SvaraRadera
 20. Lite sent men ändå: GRATTIS, Nicole!! Det är så kul att få 'lära känna' dig lite grann genom bloggen och din inre styrka är otroligt inspirerande. Tack för en härlig blogg :-)
  Stor kram från Belgien!
  Marèse

  SvaraRadera