När man haft världens finaste på besök

Klänning (Bild lånad av Fru Sederblad)

I lördags hade jag ju bjudit in mina favorit fruar till fotografering och mat. Mat är viktigt när de gäller de där två, så jag hade dukat upp ett bord redan när de kom. Med sig hade de paket, som om jag fyllde år? Det var nog bara för att Fru Sederblad råkade säga att jag var typ 25 på facebook-chatten häromdagen och jag sa att jag minsann var 24 ett halvår till. Eller också var det bara för att de är väldens finaste vänner och de mest omtänksamma personer jag känner. Jag fick i alla fall öppna paket och i smyg torka bort en liten tår i ögonvrån.    Som vanligt åkte kamerorna fram innan de ens hade hunnit in genom dörren. 
När vi suttit uppkrupna på varsin köksstol i några timmar och diskuterat viktigheter så var det alltså dags, fotograferingen som jag hade bett dem komma dit för att göra. Handbaksmälla med en stor portion ironi och lyxkänsla. Alltså inte alls i närheten av vad en handbaksmälla är i verkliga livet. Och jag som har fått titta på bilderna kan avslöja att Emma lyckades fånga precis den känslan jag var ute efter. 


Efter fotograferingen så behövde vi alla kyla ner oss lite, speciellt Emma, som var rödare än en tomat i ansiktet och bestämt hävdade att hon var frisk ändå. Så vi tog en liten promenad. 
Jag hade bett Emma att ta med sig en kjol som jag fått syn på senast jag var hos henne på besök. Och ja, en sådan måste jag nog klicka hem konstaterade jag efter att ha luftat hennes på promenaden. Finns det något skönare än en långkjol i linne en sommardag?

Också hade jag gjort en tårta, varför inte liksom?  Man äter tårta allt för sällan tycker jag. Så då hamnade vi i köket igen och pratade bort några timmar innan det var dags att pynta sig och göra sig redo för en middag på stan. Men kvällen får bli ett eget litet inlägg, tycket jag. Annars kanske ni sitter och somnar där framför datorn. Men de där tjejerna alltså, vad gjorde jag utan dem? 

10 kommentarer:

 1. Blir spennende å se hur resultatet blev av bilderna. :) Sett en hos Emma og det var ju hur fint som helst!!! :)

  Vart kommer kjolen från? Veldig fin!

  Ha en fin måndag!

  Anniken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!

   Visst är kjolen fin, som sagt- jag måste klicka hem den själv med. Den var köpt här:http://www.purelove.se/klader/kjol-bla.html

   =)

   Radera
 2. Ni är ju underbara :)
  Ha det gott !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Åh underbara ni!

  Jag har hört både Angela och Emma prata om dig när du inte varit närvarande (vi har ju fortfarande inte träffats!!!) och det är med enorm värme i rösten de talar om dig. Det är fint med sådana vänner!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ja! De är världens finaste de där två, skönt att höra att de inte pratar skit om mig ;)
   Och nej, fortfarande inte. Men någon gång, hoppas jag =)

   Kram

   Radera
 4. Du är otroligt vacker, och vilka snygga guldiga sandaler! Var kommer de ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snällaste du!

   Sandalerna är köpa på Scorett i fjol. Jag såg dem i våras med, men det kan ju ha varit rester... Hoppas du får tag på ett par =)

   Radera
 5. Den här röran som du har gjort med tomater (tror jag det är) med en massa annat gott i. Vad består den av? Ser väldigt god ut!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, den var supergod. Gjorde den typ såhär: http://www.zeta.nu/recept/mackor/bruschetta-med-tomat-basilika-och-parmesan

   =)

   Radera