När man varit på vinprovning


Det verkar som om man bara kan få de mest makalösa kvällar i det där makalösa huset långt ut på landet hos den där makalösa kvinnan
I måndags var ytterligare en sån kväll, makalös på alla sätt och vis. Och återigen slog det mig hur makalöst lyckligt lottad jag är som har de där tjejerna i mitt liv. Så mycket kärlek och glädje att jag aldrig sett på maken. 


Tooka var så klart med på tjejfesten, på en stol satt hon stolt och sträckte på halsen medan tant härjade i köket och fixade ett kycklingspett till kvällsmat. De måste tycka det är livat när vi ses, alltid blir det salukifest. Sist var det parmaskinka och nu ett kycklingspett. Mycket bättre än buses majskrokar gissar jag.


Fru Sederblad var där och hon hade en blus som var så snygg att jag ville slita av henne den och ta med hem, men det gick ju inte -hon kunde ju inte köra naken hem. Dessutom var hon inte så sugen på att dela med sig av den, och det kan man ju förstå.Nelly var där, härligaste finaste Nelly. Och Annika, ni vet den där gulliga tjejen som vi lunchade med på lilla torg för ett tag sedan? Hon var i alla fall också där och japp, hon var lika gullig fortfarande. En sån man bara måste tycka om. 
Men ingen av dem verkar ha fastnat på bild.

Också var förstås någons man med, men bara ett litet tag, tills han tyckte att det blev för mycket tjejmiddag och var tvungen att gå och "fixa något på huset".   Vinet var jättegott, jag gav betyget lättdrucket så många gånger att Emma tillslut sa åt mig att komma på något nytt. Och jag spottar inte ut vinet på bilden ovan, skulle aldrig falla mig in. Det var väl bara så att jag råkade dricka mitt i en skrattattack.
Så satt vi där under våra filtar och diskuterade allt mellan himmel och jord. Och jag måste säga det igen, Fy t-u-s-a-n vad jag är glad i de här tjejerna. Ännu en kväll att spara i hjärtat och plocka fram när livet känns lite grått. 

8 kommentarer:

 1. Vilket gäng ni är <3

  Och jag måste bara säga att jag igår satt och läste din berättelse om din arm och jag som i vanliga fall inte är någon lättrörd typ lät stora tårar rulla ner för min kind.

  Vilken stark människa du är. Både psykiskt och fysiskt!

  SvaraRadera
 2. Hej Enarmadebanditen!
  Jag är rätt ny här, och funderar, hur kommer det sig att du är enarmad? Bandaget?
  Du har säkert fått frågorna förr men jag orkar inte leta fram dom! :) Du behöver inte svara om det är känsligt, då får det så lov å bli en liten gåta för mig! :)
  Hade gött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena!
   Hela historien om hur jag blev "enarmad" hittar du här:http://enarmadebanditen.blogspot.se/2012/11/nar-man-tar-det-fran-borjan.html

   Så någon gåta behöver det inte vara så länge till ;)

   Kram!

   Radera
 3. Vilken fin kväll ni hade och så fina ni är alla. Underbar Tooka. Så mänsklig . Så stilig. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är underbar. Och Tant med, mat-tjuven =)

   Ha en fin helg du med! Kram

   Radera