När man mutar ett barn


Åh, vilken härlig dag jag hade idag. Tog tåget till Malmö och blev upphämtad av Fru Sederblad och hennes dotter Felicia, men först hade jag sett till att springa inom Espresso House. Av två anledningar egentligen: 1. Mitt chaipulver är slut hemma och jag hade inte fått min morgon-ischai. 2. Jag hade hört talas om att Felicia gick att muta med koffeinfri vaniljlatte i take away mugg. Så ja om man nu har chansen att vinna över ungen på sin sida direkt, då vore det ju synd att inte försöka, inte sant?
Sedan placerade jag Felicia sittandes i ett fält så att Frun kunde svettas lite medan hon spejade upp mot granngården i rädsla för att vi skulle bli påkomna. Men det dröjde inte länge förrän hon också låg i det höga gräset och fotograferade sin dotter. Jag menar, hon är ju så vansinnigt vacker den ungen så hur skulle man kunna låta bli? 

Det kan vara så att jag tvingade henne till ett ombyte med och ännu mer fotografering, men det får ni se i ett annat inlägg.   Sedan blev jag serverad den godaste lunchen på väldigt länge ute i trädgården, smuttade på Kiviks flädervin och hade det allmänt bra i solen. (Tröjan är en gammal från Bloomingshop och armbandet härifrånNär jag kom hem hittade jag den här bilden i min kamera, så hon kan inte ha lidit så mycket av att jag tvingade ut henne på fältet i olika outfits va? 


6 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du inte tar illa upp, men jag blir lite fundersam över hur då håller kameran då du fotograferar? Då du själv är med på foto har du ibland armen i mitella och oftast några snoddar på fingrarna.
  Du tar så fina bilder och jag som har två händer att tillgå kan tycka att det är lite tungt stundtals.

  Tänka sig, det blev sommar tillslut och åh vad fin den är, speciellt på dina foton. kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Ja jag har ju bara en arm att tillgå, så jag får jobba med det jag har så att säga. Ang mitellan så har jag den alltid på när jag är uppe och rör mig, undantaget är när jag vet att jag ska vara med på bild, då brukar jag ta av den om jag orkar, mest för att den är så ful.
  "Snodden" du pratar om sitter alltid kring mitt pekfinger/långfinger för att stabilisera, likaså skenan runt handen.

  Klart att det är tungt efter en stund att hålla kameran, men då får man ju lägga ner den och vila lite. Jag har medvetet valt en ganska lätt kamera med detta i åtanke.
  Jag fotograferar med ett fast objektiv, också på grund av att jag bara har en hand att tillgå.

  Också är jag förmodligen bra mycket starkare i min högerarm än jag var innan eftersom jag bara använder den. =)

  Hoppas detta gav svar på dina funderingar!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, smart tänkt med det där fast objektivet, lite bättre än det tunga 70-300mm som jag släpar runt på :)
   Man får jobba efter de förutsättningar man har och du jobbar bra med dina. Ser fram emot fler fantastiska sommarbilder från dig, din blogg är verkligen ett vackert lyckopiller i min vardag.
   kram!

   Radera
 3. Vackra bilder och ja älskar den där miljön med hästar, hagar och så ni fina förstårs!
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 4. Härliga sommarbilder du bjuder på:)

  Om du gillar blå inredning kan du kolla in min nya post:)

  Ha en skön dag

  LOVE Maria från inredningsvis

  SvaraRadera
 5. Härligt! Och den där mutan verkar ju ha gått strålande med tanke på den sista bilden, och muta tonåringar det är ju inte alltid det lättaste men stå emot en bandit som dig kan ju i sig vara svårt!

  SvaraRadera