När man har försommarSkönaste byxorna: Lindex, Kavaj: Lindex, Örhängen: Puss, Rastlös-hund-som-inte-vill-ta-dagens: Abbe. 

 Visst är det är härligt när man upptäcker att man tagit på tok för mycket på sig? Så var det idag när jag åkte hem till mamma för att fika med mormor i trädgården. Kläderna på bilden ovan byttes snabbt ut mot ett par lånade shorts och en bikini-bh som legat kvar sedan förra sommaren. Och om jag var "nästan bränd" efter några timmar på balkongen igår så är jag definitivt bränd efter nästan hela dagen i trädgården här hos mamma. Förmodligen kommer jag att ligga och huttra under värmefilten ikväll, men det är det värt för vilken härlig dag det varit. 
Nu väntar jag på att grillen ska bli klar och att mormor ska vakna från sin tupplur i växthuset så vi kan äta, ute såklart. Hur härligt är inte det, att äta ute? 

Jo, jag inser nu att det mesta är "härligt" i det här inlägget. Men så är det ju, det är försommar och det är h-ä-r-l-i-g-t!  

4 kommentarer:

 1. Testar mormor sitt sommarhus? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Men nu kan hon FAKTISKT inte komma och hälsa på fler söndagar, så det så;)

   Radera
 2. Visst är det H Ä R L I G T! Jag satt i solen både lördag och söndag, med solglasögon på. Vi kan väl bara säga som så att jag är glad för att jag har smink! Hahaha

  Kram sötaste

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt är ordet! =) Och ja, solen är hrmmmm, effektiv såhär års.. ;)
   Kramar

   Radera