När man en en smula bitter

Bild: stulen från attvaranågonsfru.

Ni vet vid det här laget att jag drabbas av handbaksmälla titt som tätt även om jag sällan nämner det. Oftast händer det när jag gjort något roligt, varit iväg på någon trevlig middag, gått en runda på stan eller liknande. Och det kan jag ta. Jag tillbringar gärna en, två eller kanske till och med tre dagar i sängen innan och efteråt för att kunna göra något kul då och då. Men ibland måste man ju göra tråkiga saker med, som sliter på kroppen lika mycket som de roliga. Som igår, efter att ha vilat hela helgen för att komma i form efter fredagens grillning så hade jag lite tråkiga saker att klara av på eftermiddagen. Ett möte, ett besök på Ica för att fylla på kylen och en tur till apoteket. Enkelt tänker kanske ni? 
Men nu ligger jag alltså här, stirrar i taket och har inte ens några roliga anekdoter att spela upp för mig själv i huvudet från gårdagen. Det är dagar som denna som jag tenderar att bli lite, lite bitter över min situation. Och det är väl okej antar jag, att vara bitter om det bara är för en liten stund. För sedan bestämmer jag mig för att jag är klar med att vara bitter för den här gången, startar Netflix och hämtar en daimstrut i frysen fast jag redan är proppmätt efter pannkakorna som mamma levererade. 

(Och nu kom jag på något positivt med gårdagen, frysen är ju full av daimstrutar- det hade den ju inte varit om jag inte lagt lite energi på Ica igår. Se där!)

Ha en fin tisdag, fina ni!  

   

24 kommentarer:

 1. Fina positiva Nicole! Du är en av de minst bittra människorna jag mött med tanke på din bråkiga arm. Så unna du dig daimglassar och massa netflix så är du snart i form för något nytt roligt upptåg. Kramar Sofie Å

  SvaraRadera
 2. Tänker ofta på dig..Du verkar vara en otroligt stark människa..
  Men hur har det gått med smärtan sen operationen, hjälpte den något?
  Daimglass är mycket nyttigt för själen har jag hört... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir alldeles rörd av dina ord..

   Ryggmärgsstimulatorn har tyvärr inte hjälpt, än. Jag ska till sjukhuset som opererade in den den på måndag, så vi får vi se vad dem säger..

   Och ja, daimglassar (och allt annat onyttigt) är mycket nyttigt för själen ;)

   Radera
 3. Jag har nyligen hittat hit och trivs så bra. Har en vän med liknande "problem" som dig och känner så väl igen hur du tänker i detta inlägg. Men, vet du, man får vara lite bitter ibland! Dock måste jag säga att under den korta tid jag läst din blogg så får jag inte intrycker att du är en bitter person, utan du tycks sprudla och uppskatta de fina sakerna och personerna runt omkring dig. Vad vill jag säga med det här nu då? Svårt att säga, jag ville liksom på något sätt få fram att jag hejar på dig! Stor Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så glad jag blir att du trivs här. Det är ett gott betyg minsann.
   Jag är nog inte så värst bitter egentligen, hoppas jag i alla fall. Men ibland, små korta stunder när det är som tuffast, då låter jag bitterheten ta över och det är faktiskt lite skönt att kunna göra det.
   Tack för att du hejar på mig, det värmer verkligen <3

   Kram!

   Radera
 4. Söta Nicole, du får tänka på hur många killar som kommer sända blommor och choklad till dig nu när Emma har lagt ut sina bilder på vackra dig! Så mkt känsla och skönhet i de bilderna!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men usch, några blommor eller choklad har inte dykt upp, och det är väl en himla tur. Då hade jag blivit livrädd... =)

   Men tack för din komplimang, det är en grym fotograf som du vet. <3

   Radera
 5. Läste precis historien om din arm. Du verkar vara allt annat än bitter. Och maj gadd vilka bilder vi fick så på dig hos Emma. Så vacker!

  SvaraRadera
 6. Vacker på både in- och utsidan!

  Tänk om alla vi här i blogg-landia kunde hjälpa dig och bära åtminstone lite av din smärta! Turas om att ha handbaksmällor...

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Men du är väl fantastisk, finner något postivit mitt upp i allt. Kan önska att jag kunde ta lite av din smärta, för mina problem kan kännas så små... vad har jag egentligen att komma med, tack för att du faktiskt får mig att lyfta blicken och se hur bra jag har det. Hur lyckligt lottad jag är. Och framför allt vikten av att ta inget för givet.

  Hoppas du o armen snart är lite bättre.

  Och du vackra bilder på dig!

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, men daimstutar ska aldrig underskattas. Sjukt positivt att ha frysen full ju :)))

   Och du, alla har vi våra egna problem och mina problem är inte viktigare än någon annans. Men tack för dina ord, det värmer verkligen att min historia och mitt liv, kan påverka någon annan på ett positivt vis. <3

   Radera
 8. Man får vara lite bitter, och ledsen och utled på smärta även om det finns nån slags "allmän attityd" i samhället att det inte alls skulle gå för sig. Det viktigaste är ju att man gör så gott man kan! (vilket jag nog tror du också gör) Härlig bild! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det där struntar jag blankt i. Det är bara så himla tråkigt för min egen del (och för mina närmaste) om jag skulle gå runt och gnälla 24/7. Därför är det bättre såhär, i lagom doser ;)

   Kram!

   Radera
 9. Stor kram! Visst måste man få vara bitter och tung ibland, men det är så skönt när man orkar se över kanten på gropen. De där negativa spiralerna snurrar så fort och gör så ont. All styrka och värme till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en liten stund går bra. Sedan måste man hitta upp igen som du skriver, se över kanten.
   Tack, det värmer<3

   Radera
 10. Skit och mög vad jäkla pestigt att armen bråkar för INGENTING! Och för den delen lika pestigt att att den bråkar för något litet :) Men som alla säger så är du så nedrans stark & dessutom särdeles vacker, vad det nu hjälper armen:), att det liksom inte ens låter som gnäll när du gnäller! Fantastiskt!

  Vi hörs snart!
  Mwaaah! Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du vet ju hur det är vid det här laget.. Men! Inte mycket att göra åt saken, mer än att vila då. NU är jag på benen igen och jag tittar förbi idag <3

   Radera
 11. Ja herregud! Jag är alldeles tagen av din fantastiska inställning! Bittra personer vet förmodligen inte om att de är det.

  Jag är glad att jag hittat din blogg. Du gör mig glad och insiktsfull. Oxå en massa inspiration på det.

  Stor kram från Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag blir alldeles tagen av dina fantastiska ord. De värmer verkligen, in i hjärtroten.

   Tack! <3

   Radera
 12. Svar
  1. Och DU är den starkaste jag vet. Makalösa kvinna.

   Radera