När man visar upp blogghörnan
Jag lovade för ett tag sedan att visa mina lilla blogghörna jag fixat i ordning här hemma. Jag saknade någonstans att sitta de dagar jag mådde tillräckligt bra för att sitta och blogga, oftast bloggar jag faktiskt liggande i sängen som idag. Men ibland är det skönt att sitta ordentligt och då är min lilla blogghörna perfekt.  


Skrivbordet har jag fyndat hemma hos min mamma som i sin tur fyndat det på loppis och renoverat det och det är precis lagom stort (litet) för min lilla blogghörna.


Sedan behövdes bara lite fina pappersaskar, en keramikmugg från Ordonnance som fick agera stöd åt Tine K pennorna också en liten ljuslykta från Puss (som jag förvarar småsaker i), ett Voluspa ljus och en blomma för att blogghörnan skulle bli komplett. Den där lilla ljuslyktan är förresten ett riktigt hett tips, typ 29 kronor kostade den och kan alltså användas både som ljuslykta eller småförvaring. Också är den ju rosa, bara en sån sak. 


Det var blogghörnan det, nu bloggar jag som sagt från sängen och laddar för imorgon då ska jag till Malmö för att träffa Angela. Tänkte hänga lite mer i hennes lugg och fika innan det vankas luggklipp hos Böddi för mig (Vi fegklippte sist som Emma uttryckte det). Också måste vi dyka in bland bh:arna på La Leia, den där Sederbladskan har tydligen skaffat en klänning som kräver en riktigt snygg bh och då måste vi såklart dit. 
 Det blir en bra tisdag det.

1 kommentar:

  1. God kväll !

    En mycket fin blogg hörna :)
    Likasåmdin blogg.
    Sov så sött ! Kram

    SvaraRadera