När man haft en helkväll på La Leia


I torsdags var vi alltså på La Leia för att mingla, dricka bubbel och framför allt ta reda på vilken bh storlek man har, egentligen.


Den här gulliga tjejen heter Erika och vilket proffs hon är alltså. Hon såg direkt vilken storlek man skulle ha. Också hade hon vett nog att bjuda på bubbel innan hon slängde in oss i provrummen, mycket klok kvinna det där.


Också kunde jag äntligen hänga lite i Fru Sederblads lugg och konstatera att den var på riktigt. Och riktigt snygg var hon i den.


Vi var som barn på julafton och pillade på allt i butiken.
Här är Emma igång.


Anna var också med, vilken gullig tjej.


Och hur var det med storleken då?
  Jag hade inte ett rätt om vi säger så. Och det märkes verkligen när jag fick på mig en med rätt omkrets och kup-storlek. 
Är det SÅHÄR det ska kännas? gastade jag från provrummet. 
Och stackars Erika höll ju på att få hjärtstopp när Nelly och jag erkände att vi (fram tills nu) oftast gått in i en butik och ryckt en bh som som bra ut, utan att pröva. Det lär jag ju inte göra om, om vi säger så... 


                 

Också var det sedan dags för den beryktade underklädesfotograferingen. Men det här är ungefär så naket det blev för min del. En Bustier från Huit och klänning från Lécole national. Älskar´t. 


Så ja, det var en urlyckad kväll kan man säga. Vad som fick följa med i min påse hem sparar vi till en annan dag. 


Men nu tycker jag faktiskt att ni också ska unna er en något snyggt. En bh (som passar!), en ny bikini till sommaren, eller varför inte ett Voluspa ljus?

Därför får ni nu får ni just nu 20% på ett helt köp med koden laleiahjärtabanditen (Gäller på allt utom Sale och tom den 27/4).

 Erbjudandet gäller både på nätet och i den fyskiska butiken- om ni som jag är lite osäkra på storleken och behöver hjälp med utprovning av proffs-Erika eller någon av hennes kollegor.
Happy shopping!

6 kommentarer:

 1. Wow vilket snyggt foto på dig. Grymt snygg!

  Å ja jag behöver nya BH-ar. Brukar göra som du bara grabba tag i någon som verkar bra. Nu har jag dessutom gått ner i vikt så då har ju mina boobisar gjort det samma. Så nya BH-ar är ett måste. Det hänger å slänger lite om vi säger som så.....

  Får grabba tag i kollegan A (Krannina) och bege mig till butiken på lunchen. Tack för koden!

  SvaraRadera
 2. Wow så snyggt!
  De där med BHar är verkligen en gåta, eller jag vet inte men på något märkligt sätt är det liksom lite obekvämt o tråkigt inköp kan jag tycka kanske borde jag just därför gå till någon som kan de där... Finna rätt i djungeln.

  Tack för koden!

  SvaraRadera
 3. Jädrans vad snygg du är, tuttlisa ;-)!

  SvaraRadera
 4. Ojojoj - fantastisk bild!!!

  Så himla roligt att få vara med :-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ursnygg outfit på fotot! Men å andra sidan är du alltid fin på bild!

  Låter som en riktigt härlig tjejkväll det där.

  Skönt att ditt möte gick bra. Så jobbigt när man går och oroar sig innan.

  Kram
  L

  SvaraRadera