När man besökt La Leia (igen!)Jag har ju fortfarande inte hunnit berätta om när jag och Fru Sederblad besökte La Leia i tisdags. Vi hann ju inte riktigt pröva oss igenom sortimentet på blogg-kvällen. Dessutom hade Angela hade köpt en klänning som krävde snygg-bh och jag var så lycklig över att ha köpt en bh som passade att jag ville kasta ut alla gamla och köpa nytt som satt där det skulle också behövde jag fler av den där mirakeltrosan som tjejerna kallade den när de berättade om innehållet i goodiebagen senast. 
Så ja, vi gjorde ett återbesök helt enkelt. 


Den här gången undrar jag faktiskt om vi inte testade det mesta som fanns i sortimentet, gulliga Erika sprang skyttetrafik mellan provrummen och tog fram bh:ar och bikinis som passade. Angela och jag tjoade till varandra mellan skynkena och jag fick lov att upplysa henne om att en bikini-bh faktiskt oftast sitter bättre om man har den på rätt håll.. Och jag hade rätt, så klart.  

Hur som helst, det fanns ju så mycket fint att jag som vanligt drabbades av min svåra beslutsångest. En åkomma som jag lidit av hela livet. Men tillslut kom jag därifrån med det jag bestämt att jag skulle köpa, nämligen en ljus bh och valet föll på den här:

Också köpte jag en bh jag länge varit nyfiken på, den här. WOW säger jag bara, alla borde ha en Wonderbra. Alla. Speciellt en sån här axelbandslös då, som sitter som berget. Nu hoppar jag ju inte så värst mycket eftersom det skulle få min smärta att skjuta i höjden, men med den där bh:n skulle jag faktiskt kunna hoppa hur mycket jag ville, den skulle ändå inte röra sig en millimeter

Så nu har jag alltså tre bh:ar som passar och det är ju inte fy skam tycker jag. Snarare rena rama himmelriket. 
Och såklart hade jag med mig fler mirakeltrosor hem i påsen, det stod ju typ högst på listan. Kanske inte världens snyggaste trosa, men definitivt en av de skönaste och den perfekta trosan under tighta brallor eller under klänning. (Den blir typ helt osynlig, jag lovar) Eller om man som jag träffat en klantig läkare som opererat in en dosa så man måste ha byxorna nedhasade på halva rumpan, då är dessa perfekta. Ja, om man nu inte gillar att visa halva rumpan när man går på stan vill säga.

Koden laleiahjärtabanditen gäller förresten fortfarande, så passa på att köpa dig en mirakeltrosa eller en bh som passar du med. 

Nu ska jag försöka låta bli att skriva om underkläder på ett tag, även om det blir svårt för det är verkligen SÅ kul när det passar och allt sitter där det ska. Men jag ska försöka skriva om annat, jag lovar. 
2 kommentarer:

  1. Ja, verkligen en mirakeltrosa!!! Jag ska köpa på mig fler i veckan :-D

    Och kanske det blir en BH oxå ;-)

    Kra,

    SvaraRadera