När man knappt är människa änVet ni vad jag tror? Om man har funnit vänner som  specialbeställer tårtor i form av smärtstillande piller när man har välkommen-tillbaka-party (som de f.ö själva bjudit in sig till), då har man hittat rätt. 
Ni kanske undrar nu om jag tagit för mycket av de där pillerna nu som tycker att detta är värsta grejen, men det har jag inte. Jag tycker bara att det är så fint att ha någon som hittar det humoristiska i de mest bisarra situationer och som kan locka fram skratt så varma att de sitter kvar i magen i flera dagar. 
Men som samtidigt är någon som man vet finns där när det är jul och man ligger i en sjukhussäng och livet känns tungt, som kan peppa och stötta och säga Det är ganska bra att vara du ändå, även om det inte känns så just nu.  
Och precis så fina är de, de där tre. 

I dag har jag knappt varit människa, legat i sängen med Abbe och önskat att det varit en vanlig bakfylla istället för en Hand-bakfylla. Vanliga bakfyllor kan man ju bota med lite Cola och den flottigaste pizzan i stan. Handen finns det ju tyvärr ingenting som biter på.

Men i morgon, då ska jag berätta allt minsann.6 kommentarer:

 1. Va härligt med så underbara vänner! Ser fram emot att få se och höra om er roliga kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tänk vad mycket som hänt sedan i somras! Så härligt att läsa om era galna träffar.

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa. Ni har det fint, precis som det ska vara. Och jäkla hand som hör så ont. Krya på handen. Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni hade kul i alla fall!

  SvaraRadera
 5. Vilket jätte härligt inlägg. Skrattade, log och var lite rörd när jag läste. Vilken rikedom det är att ha vänner som finns där både i bra och dålig dager.

  SvaraRadera