När man blivit en riktig torrbollDet här är mina bästa vänner just nu. Mina livräddare. 
Alla som någon gång blivit opererats vet att den där svampen och tvålen man tvättar sig med på hela kroppen inklusive håret är inte rolig. Inte nog med att den luktar illa, jag har aldrig tidigare varit så uttorkad. Från topp till tå liksom.

Så nu när jag är hemma och färdig med operationer så fuktbombar jag kroppen. Ren Arganolja från Ordonnance, verkligen världens bästa olja. Innan använde jag den istället för natt-/dag-kräm i ansiktet. Första gången var jag livrädd att vakna upp med hela ansiktet fullt av finnar, men icke. Den är fantastisk! Nu smörjer jag in hela kroppen, bästa helt enkelt! 

Sedan toppar jag det med väldoftade krämer från Tokyo Milk (också från Ordonnance) Det finns nog ingen som gör godare krämer än Tokyo milk, man skulle vilja äta upp dem. Också är de härliga och går lätt in i huden.

Mina läppar är alltid torra på vintern, så det skyller jag inte operationstvätten för. Men tipsar ändå om det enda som funkar för mig Aleo Lips. Min är köpt på Nowa Hud, där jag brukar göra mina fransar ni vet. (Hjälp vad jag saknar fransarna, så fort jag är lite mer rörlig och klarar att ligga på ryggen igen så ska jag boka en tid. Det är den bästa vardagslyxen som finns!)

vilket tips inlägg detta blev. Men nu vet ni vad ni ska göra om ni är lite (eller mycket...) torra. För det finns ju faktiskt nästan inget som är värre än torr hy som stramar. 

1 kommentar:

  1. Härligt att du tar hand om dig. Vila nu då ses vi snart! Kramar Magda

    SvaraRadera