När man haft en mysig dag


Idag har jag gjort något vansinnigt mysigt. Något jag gärna skulle göra varje dag hela vägen fram till jul. 
Jag har varit på Ordonnance och julmyst. Hade nämligen hört att idag var dagen då det skulle bli ordentligt med jul i fönstret. Och en julskyltning kan man ju inte missa, jag ÄLSKAR den formen av pyssel. När man får flytta en grej hit eller dit si så där tusen gånger utan att någon tycker att det är konstigt alls och att få bygga upp små landskap med slädar och fårskinn från små får som betat fritt på Island hela livet. Jag dör lite när jag tänker på hur mysigt vi hade det. I alla fall så hade snälla Sofie laddat upp med glögg, pepparkakor och ost så vi kunde sitta och se på när duktiga Ann styrde upp hela skyltningen. 
Och det blev sååå fint, jag tror minsann att jag ska kila förbi med kameran i morgon så ni får se. Jo, det måste jag. 

Här hemma har det också hänt lite, i söndags kom pappa och kastade ut mig och Abbe ur lägenheten. Han skulle hjälpa till med en julstädning, snäll som han är. Precis vad jag behövde, jag tror faktiskt att det blev årets bästa julklapp. Han fixade allt det där som jag faktiskt inte klarar ut med bara en hand. Tvättade sofföverdrag, putsade fönster och Christmas clean doft mötte mig när jag kom hem, bättre blir det ta mig tusan inte. Så nu är det fritt fram för mig att börja julpiffa, nya kuddar (som mamma så snällt fick akut-sy)har landat i soffan och stjärnorna är på väg upp i fönstren. Mysigt, det här är den bästa tiden!   

Men ni förstår ju att det varit en toppen dag, glögg, härliga tjejer och bara massa mys. Och som grädde på moset kom det en leverans från Please som vi kunde dyka ner i, så mycket snygga brallor det finns.  

6 kommentarer:

 1. En alldeles underbar dag med så mycket mys och skratt! Och du var ju faktiskt väldigt delaktig i den fina skyltningen! Stor kram från Sofie

  SvaraRadera
 2. Tack båda ni fina tjejer som förgyllde min och Anns dag. Skyltningen blev kanon och pepparkakor med ost var ren nostalgi! Tusen, miljoner tack för er närvaro:)

  SvaraRadera
 3. Jag glömde i farten att säga att det är Helene som tackar:)

  SvaraRadera
 4. Gör din pappa hembesök????
  Låter som en härlig dag! Fota gärna fönstret, vill se! Älskar den butiken, var nere i förra vecka och köpte ett Lite kalabalik armband till min mamma! De är ju så snygga!

  SvaraRadera
 5. Härligt med en sådan snäll och omtänksam pappa!:)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Sofie: Bästa dagen <3

  Helene: tack själv fina du.

  Maria: Njaaa, tveksamt, men ska höra med honom vad han säger ;)
  Bästa butiken i stan, eller hur!? Och Kalabaliken är SÅ fina.

  Grodmamman: Ja, han är snäll han :) Kram

  SvaraRadera