När man bjuder in sig själv


I kväll ringade mamma och bjöd in oss själva på taco-mys hos familjen T. Så vi packade in oss själva och maten i bilen och åkte hem till deras nybyggda hus och åt tacos tills vi allihopa sa: Vaaaarför äter jag, jag är ju mätt. Ja ni vet hur det är, man kan sitta och plocka med det där i en evighet. Trots att man faktiskt när man tänker efter är alldeles, alldeles propp-mätt. Barnen tröttnade förstås långt tidigare och gick ifrån för att spela tv spel (storebror) och rita på storebrors skrivbord (tvillingarna) Jo, de valde att rita PÅ skrivbordet, inget papper här inte. Men rosa tusch. Storebror blev sådär lagom nöjd, men himlade mest med ögonen och suckade vant. Så är det att ha två små-brossor. Och småttingarna pekade bara på varandra och sa Theo. De har inte riktigt fått grepp om det där att de har olika namn, så de kallar varandra för Theo båda två. Praktiskt. Men att man kan skylla på varandra, det har de fattat.


Storebror var febrig och gömde sig i sin mjukisdress när kameran kom fram.


Efter maten låg vi i soffan medan småttingarna studsade runt som på ett flipper spel. Ja, värre kan man ha det är lördags kväll. 

3 kommentarer:

 1. Hade själv en riktigt mysig lördagskväll med att just bara ligga i soffan. Ha en fin söndag, vi har ju sol!

  SvaraRadera
 2. Låter verkligen som en underbar lördag :-D :-D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej vännen. Ni lyste verkligen upp vår lördagkväll. Tänk att bara få maten hem körd. Det enda man behövde fixa var lite ljus och duka. Toppen. Alla killarna åt m god aptit o tyckte det var roligt med besök. Hoppas det blir snart igen. Vi är ju sugna på dina fina lussegifflar. Hu kan vara med i Hela Sverige bakar. Vi har tänkt på dig hela dagen och hoppas smärtan la sig tillslut. Massor av kramar från Lill brödrarna o mamma L8

  SvaraRadera