När man stannar inne


Idag är en av de där dagarna då det aldrig riktigt blir ljust. Lite mysigt tycker jag det är. Har tänt en massa ljus i hela lägenheten, utanför rasar regnet och Abbe sover tungt i sin korg. Jag dricker Varma koppen Blåbär & Hallon och bläddar i tidningar. 
Jag köper nästan aldrig tidningar nu för tiden, allt finns att läsa på bloggar tycker jag. Men när jag skulle med tåget hem från kalaset i lördags sprang jag inom på Pressbyrån och haffade ett par stycken och det var faktiskt riktigt mysigt att ligga här i soffan och bläddra i dem. 
Köper ni mycket tidningar eller har bloggarna tagit över även hos er? 

6 kommentarer:

 1. Jag har alltid älskat tidningar, modetidningar, inredningstidningar osv.. med vackra bilder...men numera är det mest bloggläsande som gäller (när jag inte pluggar förståss). Bloggande är så tillgängligt och betydligt billigare :)
  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Jag köper mycket mindre tidningar nu , men det finns ändå inget som går upp mot en tidning i soffan!! Kram

  SvaraRadera
 3. Jag köper jämt tidningar. Alla slags också. Det är lyx och jag älskar det!

  SvaraRadera
 4. Jag har sån tur att jag har en svärmor som köper massor av tidningar som vi får överta när hon läst färdigt..
  Jag och min sambo viker hörn på frän inredning eller nåt vi vill köpa..:)
  Jag använder mig mycket av internet men inget går upp mot en kopp te, filt och en ny tidning..!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, blir mycket bloggar för tillfället, men ibland är det så härligt att krypa upp i soffan framför brasan och bara bläddra i en tidning. Köpte faktiskt en igår bara för att det var så mörkt ute och jag ville hem o mysa!
  ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Nä det är sällan jag köper en tidning. Bloggarna är som det bästa ur en tidning, mindre reklam och fullt med inspiration. Plus att man slipper samla dem på hög som man sen inte vet var man ska göra av. Men viss tär det mysigt ibland :O)
  Kram goding!

  SvaraRadera