När man har firat en Buse

Det var lite tyst här inne igår, jag var nämligen på Buse-kalas. Och det var världens finaste kalas. Och gladare unge har jag aldrig sett maken till. Han log eller skrattade konstant, från att vi kom tills han gjorde drottning-vinkningen när det var dags att säga Natti, natti sov gott Busemus


Charmade alla gäster.


Kolla in det här, specialbeställda cupcakes med små apor på trängdes med en Leo-tårta och massa annat gott.


Också fick jag ju träffa Tooka och Tant. Tooka värmde mitt knä under hela fika och paketöppnings-stunden. Ja, från det att leo ätit upp sin tårta såklart. Innan dess lämnade varken hon eller Tant hans sida. Och det kan jag förstå för han delade frikostigt med sig av både tårta och majskrokar. Är det kalas så är det. Tooka var dessutom väldigt fluffig och väldoftanade eftersom hon varit smart nog att rymma och rulla sig i gödsel fem minuter innan vi kom. Då får man en Rapunzel spa behandling av Mamma med efterföljande föning. Måste säga att Tooka sålde in de där produkterna ganska bra. Tror jag måste skaffa såna till både mig och Abbe.  


Också blev han ju såklart överöst med fina presenter den lille busen. En lära gå vagn från Nelly (som jag träffade för första gången och som är precis så härlig som Emma beskrivit henne)en robot från Tindy och Angela och en massa annat fint. Själv hade jag tillverkat Busens egen pekbok, med bilder på sånt han tycker om (eller måste lära sig att tycka om, som ost typ.) Också fick han lite baddjur som tydligen var goda att smaska på, för man måste ju provsmaka alla presenterna när man fyller ett år. 

Tack Busen, för att jag fick komma på ditt allra första kalas. Jag hoppas att du kommer att bära med dig den här dagen på något vis, trots att du inte kommer att minnas den. För din mamma och pappa hade verkligen ordnat världens bästa 1-års kalas.  

6 kommentarer:

 1. Så var det. Världens bästa 1-års kalas.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ide´med pekboken du gjort!! Och vilka fina bilder du tagit. Är det ok om jag länkar till dina bilder på mina cupcakes o tårtan? Kram Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ida:) klart du får. Jätte goda cupcakes förresten och huuuur söta som helst! Kram!

   Radera