När man besöker Köpenhamn


Igår tog mamma med mig på en spontanutflykt till mysiga Köpenhamn. Vi har pratat om det i evigheter med det har liksom inte blivit av. Det var en helt perfekt dag för lite flanerande på Strøget i höst solen. 


Här står jag och väntar på Metron som ska ta oss in till city. Favoritponchon är såklart på (om än lite snett..) likaså Please jeansen i färgen som Please själv kallar brun men som jag tycker är mer grå. Hur som helt, båda plaggen kommer från Ordonnance.
Såklart fick även favoritväskan hänga med på axeln.


Runt armen hängde månadens-viktigaste-köp, Rosabandet armbandet tillsammans med ett jätte sött armband från Puss. Det armbandet är helt klart en av mina favoriter från förra veckans paket.


När det var dags för lite lunch och vila-armen-paus så hamnade vi på en gammal favorit, RizRaz. Buffé med så mycket mat att det omöjligt gick att välja, så man fick smaka allt.

En härlig söndag helt enkelt. 
Vi kunde sitta ute och äta, visserligen under filtar och med infravärme som brände i nacken. Men ändå, det är ju ändå oktober och då blir man glad för sånt. 

7 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! Älskar RizRaz och Köpenhamn! :D

  SvaraRadera
 2. Så fina armband! Var inne på Puss hemsida, hade svårt att välja bland allt fint.

  SvaraRadera
 3. Åhhh ni ser ut att haft en väldigt mysig dag. Att sitta ute i oktober är så himla mysigt. Det gäller bara att klä sig. Jag försöker hitta de där ställena där solen skiner och det är lä. Det är guld värt att sitta och mysa ute i den krispiga luften. Sweeet! Kram

  SvaraRadera
 4. åhhh, Köpenhamn är bäst! Jag älskar att sitta vid vattnet vid 'Den sorte diamanten' eller ta en sväng inom 'Systrene Grene' :-)

  SvaraRadera
 5. Jaha- då sitter dessa ursnygg armband snart på min arm. Galet snygg kombi också!!! Tack vännen!!!

  MammaW

  SvaraRadera
 6. Söt som få!

  Väskan är den bästa väskan som finns! :)
  Kram sötaste

  Ps. Jag tror jag ska försöka hitta en dag att åka till Ystad i början av november.

  SvaraRadera
 7. Verkligen fint armband från puss. Får nog kika in på deras sida. Köpenhamn är bara underbart!

  SvaraRadera