När man tar sig ett snack med väderguden

Idag har någon där uppe svårt att bestämma sig. Ena sekunden försöker Han luras att vi är i mitten av juli, nästa är vi mitt i ett regnigt oktober. 

Så väderguden här kommer ett meddelande till dig: 
Det är nu du ska ge mig soliga och LAGOM varma höstdagar. Inte som idag när man svettas när man går ner i stan och sedan blir blöt som en hund för att man hamnar mitt i ett monsunregn på vägen hem. Det är inte okej, du måste bestämma dig. Och helst ser jag faktiskt att du bestämmer dig för en lång, solig och härlig höst. Men alltså SEPTEMBER är det, inte juli och inte oktober. September.


  Anledningen till att jag utsatte mig för vädergudens makter ser ni nedan. Jag hade bestämt lunch-träff med min fina M. Hon hade slitit sig från studierna för att äta lunch med mig och det kan man ju inte missa. Nu ska jag bara sitta här och dricka mängder med te tills väderguden läst mitt meddelande, jag har nämligen en hel påse med saker här som väntar på att få fotograferas och det går ju inte så länge himmeln är blysvart.

Ps. Väderguden, som du förstår av de aktiviteter jag tänk mig i eftermiddag (fotografering) så kan du gärna vänta med den där allra soligaste solen tills typ imorgon. Tack på förhand! Ds.


6 kommentarer:

 1. Ja, man fattar ingenting om man bor i Skåne just nu. Igår sol och hur varmt som helt. I dag regn och trist. Det går verkligen upp och ner hela tiden.

  SvaraRadera
 2. Väderguden bestämde att Göteborg skulle få de mörkaste och tyngsta regnmolnen han kunde hitta idag. Här finns alltid endast oktoberväder idag, inget annat :)

  Hoppas han lyssnade på dig så du fick fota som du ville. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när du skriver sådär så är man ju faktiskt glad att väderguden körde på lite juli här också! Sol kan man ju aldrig få nog av:)

   Jag hoppas på bättre fotoväder imorgon!

   Radera
 3. Tack för idag vännen❤❤❤!!!

  SvaraRadera