När man haft en bra början på helgen


Emma och jag kom lite tidigt och passade på att starta kvällen med en väldigt god drink signerad Laxen. Mycket god var den så kommer ni dit så beställ en tomte, Laxen kommer förstå vad ni menar. Tyvärr har jag inte några andra bilder att bjuda på från igår, eftersom min kamera tyckte att det var alldeles för mörkt på Occo. Men ni skulle sett alltså, vilket ställe. Och vilken mat! Jag hade blivit varnad innan, Emma hade smsat Ät ingenting idag! Men ändå. Det var mer mat än jag någonsin kunnat föreställa mig. Och SÅ gott, man kunde liksom inte sluta äta trots att man var så mätt att dragkedjan i kjolen knakade misstänkt. Tindy var den enda i sällskapet på 22 kvinnor som beställde in efterrätt, så himla söt är hon för hon fick knappt ner en smula utan fick sitta och tvinga oss andra att smaka. 
Sedan fick jag åka med Fru Sederblad tillbaka till hotellet, med Tindy i baksätet och det var den bästa avslutningen på en kväll som denna.  


Imorse var det sedan dags för helgens andra höjdpunkt, hotellfrukost. Färsk frukt, nytt bröd, pannkakor, äggröror ja, allt annat man kan tänkas vara sugen på. Och man behöver inte göra någonting själv, förutom att se till att fylla tallriken. Bästa!


Nu har jag landat hemma i soffan igen och finns det något bättre än att komma hem? Finaste duktig-du-är-som-klarade-röntgen-buketten på bordet, doftljus och hunden snarkande alldeles intill. Dessutom med den varma känslan i magen efter en lyckad kväll med de finaste människorna. 

4 kommentarer:

 1. Tack för en toppenkväll, det var jättetrevligt att träffa dig! Kram Suzanne

  SvaraRadera
 2. Det låter som en riktigt härlig kväll. :)

  SvaraRadera
 3. Men självklart beställde finaste Tindy in efterrätt. :) Sött kräver sött.
  Verkar som ni hade en underbar kväll! Får nog testa det där Occo någon gång.
  Kram

  SvaraRadera