Höst-inrednings-nerven




 Liten smygtitt på mitt vardagsrum bjuder jag på idag. Det var Fru Sederblad som knäppte lite bilder när de var här hemma på besök för ett tag sedan och hon tyckte jag kunde visa dom för er, så varför inte.
Sommaren är lite av en mellanperiod för mig inredningsmässigt. Man kan också säga att jag lägger ner det helt och hållet. För vem vill gå inne och pula när man kan ligga i en solstol och dricka jordgubbssaft eller käka mjukglass på en parkbänk? Ni fattar, det får liksom se ut som det ser ut inomhus sommartid.



 Annat är det på hösten, då vill jag boa in mig ordentligt och köper kuddar och plädar som om det inte fanns någon morgondag. 
Och jul, vi ska inte ens prata om julen. Jag är tokig i allt vad jul heter och börjar inreda för den redan i november. Sedan kommer våren, då stoppar jag undan de där mörka kuddarna, de tjocka filtarna och julstjärnorna. För ja, inredningsmässigt så kommer våren redan då, i januari när man som bäst håller på att plocka undan julpyntet. Då vill jag ha pasteller, tulpaner och vårlökar överallt. 
Men sommaren, nej, då är jag inte mycket för att inreda inne. 














Men vet ni? Hur hemskt det än låter, såhär i början av augusti så rycker det lite i min höst-inrednings-nerv redan nu. Det kan ha med gårdagskvällens regn och åskoväder att göra. Eller det faktum att jag igår köpte ett nytt soffbord som jag ääääälskar. 
Jag lovar såklart att visa hur det blev när jag fixat med lite lulllull och sånt, som sagt det rycker i inrednings-nerven och jag googlar mattor, kuddar och doftljus som en besatt. 









13 kommentarer:

  1. Känner igen mig så väl! Jag har senaste veckan börjat göra mitt hem lite lite mer höstigt och längtar efter några grader svalare och lite mörkare så jag kan fortsätta. Hösten är nog den bästa inredningstiden:) Ska bli kul att se ditt nya bord sen!

    Kram Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hösten är bästa inrednings-tiden OCH bästa mode-tiden. Älskar´t! =)

      Och är det bara jag, eller är det höstiga vindar som dragit i de senaste dagarna?

      Kram

      Radera
  2. Jag håller med dig! Vi flyttade till vår nya lägenhet i maj och det är bara balkongen som är helt färdigpyntad, resten har fått vänta tills nu :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, då har du massa skoj framför dig de närmaste månaderna. Lyllos <3

      Radera
  3. Så fint hem du har..
    Älskar hösten då man får vara inne med gott samvete, tända massa ljus och lull-lulla massor. Och julen, ska vi inte prata om, uj uj ;)
    Ser fram emot att se ditt nya bord och mer av ditt hem.
    Ha en skön söndag.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  4. Åh så härligt hem du har. Har nu läst i kapp alla inlägg sen jag tog en liter bloggläsarpaus i samband med sommar. Hoppas handbaksmällan snart ger med sig för denna gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla=)

      Skönt med lite sommarpaus och kul att ha dig tillbaka =)

      Radera
  5. Så fint du har det....Jag vill ha en sådan stege!!!! Kram Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är stegen fin, den beordrade jag min snälla mamma att bygga till mig i vintras ;D

      Kram

      Radera
  6. Varifrån kommer filten, älskar den! Och sen undrar jag hur du gör med Abbe när du har dina baksmällor? Jag saknar att ha hund så att det värker i hjärtat men är rädd att inte fixa det när kroppen strejkar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en balifilt från Reunion Home =)

      Jag har mycket hjälp av min familj och när jag är riktigt dålig så passar de Abbe. Annars är han helt underbar, finner sig i att ligga inne med mig i en hel dag bara han får komma ut utanför och kissa. Men annars har jag hjälp av min snälla familj.

      Det är så himla dubbelt det där, jag skulle aldrig vilja vara utan honom, för han är ju också mitt bästa sällskap under långa handbaksmälle-dagar. <3

      Radera
    2. Den måste jag kolla upp, tack!

      Ja, det är ju det där med att ha en fantastisk familj, det har jag också! Och det är verkligen tur. Är i valet och kvalet om jag ska flytta till mammas stad för att kunna få all hjälp. Vilken ras är Abbe?

      Har ju sagt det förut men du är en inspiration för mig när det gäller att ha smärta och ändå leva sitt liv så mycket som man kan. Jag har inte riktigt klurat ut det där ännu och tycker att det är så svårt! Men det är fint att se att man inte är ensam och att någon annan fixar det!

      Radera