Bastubåt och bandit-vänligt i Karlsborg






Herregud. Vilken dag det var igår. Efter att jag mött upp Emma på centralen i Malmö för en frukost så var det dags att hoppa på tåget. Och det tåget alltså, jag hade ju varit lite orolig, eftersom allt resande tar på krafterna min arm har att tillgå, så att säga. Men det där tåget typ svävade fram, det var som att sitta hemma i soffan. Mycket uppskattat av en Enarmad Bandit på semester. 


Annat var det med det där lilla tåget vi fick åka med sista biten. Oj oj oj! Jag stod upp för att jag inbillade mig att det skakade mindre i armen då. Vi är mindre konstiga om vi gör det tillsammans säger Emma då och ställer sig upp hon med. Det är bannemig vänskap det, så fint att jag fick torka bort en tår i ögonvrån. Fina vän.


Vi blev sedan upphämtade av gulliga Jenny som har Modesto. Hon hade en mycket bandit-vänlig bil, så jag gillade henne direkt. Nästan som första tåget, men bara nästan. Men ni hör ju hur lättköpt jag är, en bandit-vänlig bil och jag är din bästa vän.



Byxor // T-shirt // Skor // Halsband


Armband döskalle // Armband // Ring

När vi checkat in på hotellet så väntade bastubåt på Vättern på oss, fast vi bastade aldrig. Jag satt mest på en bänk och käkade ost, doppade tårna i Vättern (som inte alls var så kall som man kan tro) medan Emma grävde efter mask för att kunna meta. Men sedan fick nöja sig med rostbiff. Det nöjde sig inte fiskarna med, om vi säger så. 


























På kvällen höll Emma fördrag om hur man som butik kan använda sig av sociala medier. Mycket intressant. Jag satt på första parkett, parkerad med en ispåse på handen, perfekt bandit-aktivitet. Jag säger ju det, det här är en mycket bandit-vänlig semester. 










Idag väntar fotografering i någon döhäftig lokal som är stängd för allmänheten i vanliga fall. Det ska blir himla spännande. Speciellt eftersom Jenny där det stod: köp med en hink grekisk yoghurt! Spännandet, var ordet.


 Jag hoppas att fotografen har kunskaper i photoshop i alla fall eftersom jag inte sovit en blund på hela natten utan legat och stirrat ut i ett nattsvart rum, med en sovande fru i andra delen av rummet och med önskningar om att natten skulle bli låååång, så jag hann vila  handen så mycket så möjligt. Den blev tillräckligt lång, jag är inte piggast i stan men jag står på benen och är taggad för ännu en dag här i Karlsborg med bandit-vänliga aktiviteter och många små pauser i hotellsängen.









15 kommentarer:

  1. Söta du! Tack för alla fina bilder, det är så roligt när man känner igen varenda ställe. Hoppas att inte du ska kravla dig runt banan idag utan bara roa dig med att se Emma bli jagad av en galen militär :)
    Ha en fin dag! KRam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vi slapp båda två, som tur var ;) Hade nog inte varit så lyckat med Emmas rygg heller =)

      Kram

      Radera
  2. Men gud vad vacker du är människa! :) Undrar om du och Emma är systrar? Tycker ni är lite lik varandra... Undrar även hur du redigerar dina bilder för att få den där fina känslan i dem och vad du har för kamerautrustning?

    Häslningar från en som älskar din blogg! /Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men gulliga du, tack <3
      Haha, nej, systrar är vi inte =)

      Jag redigerar dem i Elements och använder olika filter för att redigera=)

      Jag fotar med en Canon EOS 1100D och ett Canon EF 50 mmf.14. Mest för att det är en himla bra kombination för en enarmad. =)

      Kram

      Radera
  3. Så himla fina bilder på er pinglor! Och så en fråga: VAAAR kommer ditt nagellack från och vad heter den ursnygga färgen? Jag dreglar här!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det fiiiint? En höstfavorit (vågar man skiva så i juli?) från Essie som heter "Bahama mama" =)

      Radera
  4. Fina Nicole! Jag hoppas att du fixar även denna dagen galant, härligt att du kom iväg! Superfina bilder! Jag gillar de svarta byxorna du har på en bild, ser att de är från Lindex men hittar dem inte på deras sida. Har du möjlighet att lägga ut en länk tror du....? Tack! :)

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hittade inte dem på Lindex hemsida, därför var det inte länk direkt till dem =( Jag köpte mina i butik förra veckan, så har du tur så finns de kanske kvar i din butik med!?

      Kram!

      Radera
  5. Åh vad jag är glad att du kunde resa iväg så Banditvänligt som möjligt. Och klart att Emma stod upp med dig, det är ju sånt man gör som vän!

    Njut nu väl av dagen och skratta så där mycket och högt som Emma säger att du gör. :)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag gillar också de svarta byxorna, just såna jag har letat efter! Råkar de vara samma som dessa: http://www.lindex.com/se/dam/nederdelar/byxor/6970466/Byxa/?styleId=45795925 ? Hittar dock ingen svart version av dem där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de där är det. Hittade inte heller svara på nätet, men i min butik hängde det en hel hög kvar, hoppas att du får tag på ett par. Grymt sköna brallor! =)

      Radera
  7. En fråga bara..med din stackars arm. Kommer det att bli bättre? Eller är det som det är? Skulle det hjälpa att amputera i så fall? Jag tänkte om det kan hjälpa att du kanske slipper dessa hemska smärtor och kan leva ännu mer fullt ut? Eller blir det fantomsmärtor då, eller spelar det kanske ingen roll?
    Lider enormt med dig och hoppas du inte tar min fråga på fel sätt eller något annat tråkigt..jag frågar av omtanke och beundran hur du mäktar med varje dag.
    Vänligen från mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Det är nog som det är verkar det som =) Just nu förlitar jag mig på att forskningen ska gå framåt och att de kanske, kanske ska kunna flytta ryggmärgsstimulatorn så att den kanske kan hjälpa.

      Jag tror att det finns stor risk för fantomsmärtor då det är en nervskada jag har, tyvärr. Annars skulle jag absolut kunna tänka mig det alternativet.


      Tack för din omtanke!

      Radera
  8. Åh :( fy faen..för det. Jag kan aldrig förstå hur ont det gör, men av det du beskriver något fruktansvärt förstår jag.
    Ingen ska behöva ha det så.
    Jag hoppas och håller allt jag har för att utvecklingen ska gå framåt, fort!
    Man borde kunna bränna en nerv, ta kål på den så den inte skickar signaler längre.
    Stor kram på dig fina tjej!

    SvaraRadera