När man haft en lyckad måndag


Jamen vilken dag det blev igår. Jag började dagen med att lyssna på när Emma och Fru Sederblad var med i radio. Vilken grej, de där två kan gå hur långt som helst! Sedan var det dags att ta sig mot Malmö och Böddi. Med en ischai i handen spenderade jag ett par timmar där, diskuterandes hur vida det kunde vara så att Fru Sederblads hästar kan ha tuggat på hennes hår och hur man på bästa sätt firar midsommar. Också tyckte Böddi att jag hade ett coolt armband, det säger inte lite det. Böddi är ju coolheten själv. Så ja, man kan säga att jag växte sisådär 57 cm.  


Sedan var det dags för en lunch med Fru Sederblad, eller ja; jag käkade lunch och hon tittade på eftersom klockan var långt förbi lunch och hon redan hunnit med en lunchdejt innan mig.



Blus: SheInside Jeans: Please Skor: StyleSnob Väska: NoaNoa



Vi tog en sväng på stan och hittade hur mycket som helst, ni vet hur det är; när man inte ska... Ja hittar man så klart hur mycket som mest. 
Fru Sederblad blev i alla fall med jumpsuit, en ruggigt snygg sådan och jag med en väska som rymmer min "handkudde" som jag släpar med mig överallt. Tipset är att besöka Noanoa om ni har vägarna förbi, 50% och sååå mycket fint.

Men nu är det tisdag, jag är hemma och vilar upp handen. Ska försöka få lite sol på näsan. Det är nog ungefär vad jag ska vara glad om jag orkar med, såhär en tisdag efter en toppenmåndag i stan.

Ha en fin tisdag, fina Ni!

8 kommentarer:

  1. Men åh så snygg blusen var! Ha en toppendag i solen!!

    SvaraRadera
  2. Vilken cool blus! Hoppas du får en fin dag i solen handbaksmällan till trots.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är blusen superfin? Jag gillar den skarpt =)

      Radera
  3. Fina du! Låter som en härlig dag.
    Var kommer dina fina smycken ifrån?

    Hoppas du kan vila bra idag!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. det var en toppendag, verkligen =)

      Ringen kommer från Pushmataaha och finns hos Creative. Halsbandet är gammalt som gatan. Och armbandet som Böddi beundrade kom från Stylesnob, men syns tyvärr inte på bild =)

      Kram

      Radera
  4. Hej igen Nicole!
    Å tusen tack för att du skrivit den långa berättelsen om olyckan och livet efter sen!
    Vilken stark tjej du är, otroooligt stark!! Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lena!

      Så bra att du hittad den! =)

      Stor kram tillbaka!

      Radera