När man har världens bästa ullboll


Jag har tagit en paus från torsdagsbilderna nu, så ni får helt enkelt hålla er lite till om ni väntar på fortsättningen. Idag är det söndag (hur nu det gick till?) och jag har försökt bli människa igen efter de senaste dagarnas pyjamashäng här hemma. Ett bad, nymålade tånaglar och ett försök att komma överens med den nya luggen. 
Också fick Abbe komma längre än bara utanför huset på sin eftermiddagsrunda. En tur runt kvarteret på sisådär 10 minuter blev det minsann idag, där vi dessutom höll på att bli uppätna av en terrier på kuppen. Och jag kom fram till att jag nog har den snällaste hunden i världen som finner sig i att vara sängliggande med mig i flera dagar. Jo, så måste det vara för nu snarkar han vid mina fötter igen. Bästa Abbis.

9 kommentarer:

 1. Shit vad snygg du är i nya frissan!! Och så undrar jag vart du köpt kavajerna (grå + blå)?
  Hälsn. Stina (som också har en underbar vovve...)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag gillar din nya hårfärg, vet du vad den heter?
  Snyggt som attan!!
  Ha de gott!
  Annette
  Mejla gärna ett svar om du har tid och möjlighet.
  annette_nord@telia.com

  SvaraRadera
 3. Har precis hamnat härinne hos dig och läst om din jobbiga resa med din arm. Jag måste säga att jag beundrar ditt mod och din kämparglöd! Fantastiskt! Och så skäms jag ordentligt när JAG gnäller över en tillfälligt ond arm i from slemsäckinflammation. Som dessutom kommer läka ut snart.
  Jag kommer absolut att återkomma hit. Jag älskar dina bilder och ditt sätt att skriva på. Och så tycker jag att du är en hjältinna!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Snygg kavaj!!! Härligt avslappnad!! ps du blev jättefin efter böddibesöket!!
  Jag har en fin tävling hos mig nu! Välkommen!! kram

  SvaraRadera
 5. Stina: Tack snälla! Kavajerna kommer från Lindex ( http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/kavajer-jackor/6978448/Kavaj/?styleId=46957914 ) Hur skönt som helst med kavaj i mjukismaterial :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Annette: Jag har mailat dig, ledsen att jag inte kunde hjälpa till. Kram!

  SvaraRadera
 7. TITTILINA: Tack snälla för dina fina ord, blir alldeles rörd! Men du, det där med slemsäcksinflamation låter inte allt för kul, en kompis till mig hade det en gång och det gjorde tydligen ruggigt ont. Så hade jag varit som du så hade jag gnällt för glatta livet och sett till att bli så bortskämd det bara går under tiden det läker ut.

  Välkommen tillbaka,
  Kram

  SvaraRadera
 8. Villa Sjöhaga: Visst är de härliga?
  Men då måste jag ju titta in och vara med i din tävling!
  Och tack, jag gillar också nya frisyren =)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja men det förstår väl jag det att Nelly blev jagad på tåget. Hon är fantastiskt vacker och det riktigt strålar om henne, alltid! En härlig kvinna!
  Kram finaste

  SvaraRadera