När berättar om tidernas torsdag, del 1

Ja, vi får väl ta det här från början och i omgångar då. 
Först mötte jag alltså upp Emma hos Böddi. Jag var lite rädd, det ska erkännas. Men det gick såklart hur fint som helst, jag blev 
med lugg och en ny hårfärg som jag bara älskar.


Ja, såhär blev resultatet då. Bilden har jag lånat av Emma


När vi båda blivit snygga i håret hos Böddi så blev det lunch och bubbel på en uteservering i väntan på Fru Sederblad som var tvungen att mocka klart i stallet innan hon kunde hämta upp oss i sin lilla bil.


Emma såg ut som vilken filmstjärna som helst och solen värmde på riktigt för första gången i år. Ni vet sådär så man inte kan sluta säga Guuud-va-härligt-det-är-med-vår och man måste ta av sig jackan.


Efter en helt hysterisk bilresa där jag som i ett mantra upprepade jag-måste-ha-is mellan skrattattackerna och det avhandlades barndomsvänner, mascara under ögonen och hurvida Finland är något att satsa på eller ej, så kom vi alltså fram till Helsingborg och Grand Hotel. Där fick vi ett rum, jag fick en påse med is till handen och senare fick vi också sällskap av den här damen:


Ebba, som är är agent för Zetterberg och LilyAndRose. Och det var inte bara härliga Ebba vi fick sällskap av, nejnej. Hon hade med sig en hel hög med vackra klänningar. Och så många lådor med smycken att jag inte ens kunde räkna dem. Och jag trodde knappt mina öron (eller ögon) när hon pekade på klädställningen och sa att vi fick låna vad vi ville för kvällen. Zetterberg liksom, kom igen. Jag ÄLSKAR Zetterberg. 
Emma gled i ett litet spetsfodral som var som gjort för henne. Sederbladskan testade en aprikosfärgad långklänning och vi andra tre gastade i kör Den måste du ha!
Själv hamnade jag i en brudklänning med så många lager siden att Fru Sederblad suckade avundsjukt åt fraset som uppstod när jag gick förbi. För att det inte skulle kännas som om jag var en brud som kommit bort från sitt bröllop letade Ebba fram ett maffigt halsband till mig för att bryta av och själv föll jag för en ursöt rosettring som fick pryda mitt finger under kvällen.


Jag vet inte hur det är med er, men nu är iallafall jag helt slut. (Jag har inte återhämtat mig helt än och bloggar från sängen) Så jag tänker att vi tar resten av bilderna en annan dag, kanske imorgon. Så håller vi lördag nu.

Hoppas att ni får en härlig lördagskväll!

6 kommentarer:

 1. Vacker som en ros är vad du är!
  Jag gläds åt att du har de fina vännerna som du har (inte bara Emma och Angela utan de andra som du nämner på bloggen också) så du kommer ut och har roligt. I din situation hade det varit så lätt att bli bitter och stänga in sig i hemmet men inte du inte! Starkt jobbat!
  Sträck på dig, var stolt och njut av livet!
  Kram sötaste

  SvaraRadera
 2. Finaste, finaste Nicolen. Jag hör fraset av siden och häpnar över hur vacker man får lov att vara :) Det ser alldeles fabulöst roligt ut!!!

  Kramar
  Helene

  SvaraRadera
 3. Emschen: Men söta du, vad du är snäll! Du vet att jag börjar lipa när jag får såna kommentarer va?
  Och ja, jag har världens bästa vänner, så är det bara.
  KRAM! <3

  SvaraRadera
 4. Helene: Sidenfras är det bästa som finns.
  I morgon kommer jag förbi och klämmer på lite skönheter hos dig. <3

  SvaraRadera
 5. Sååå snygg!!!!! <3

  SvaraRadera
 6. WOW! Vad fina ni var, verkar ha varit en fantastisk kväll!

  SvaraRadera