När man berättar mer om den där Kitchen and Table invigningen


Vill ni veta mer om torsdag kvällen på Kitchen and Table öppningen i Helsingborg? Klart ni vill.
             

Fru Sederblad stod på trappan och såg snygg ut i solen när jag kom ner i lobbyn och jag tyckte att de borde ha henne där alltid, det hade varit snyggt och hade garanterat dragit massor av folk, hon såg ju ut som värsta stjärnan.


Bakom Ebba gömmer sig Mauro och Robban från Mat med Vänner, detta var tydligen den enda bild de fastnade på, så ni får plocka fram förstoringsglasen om ni är nyfikna på dom.


Också kom ju Nelly, med sina härliga kramar och sitt underbara skratt. Hon hade blivit jagad på tåget och kom med andan i halsen. 


Ja, jag sa ju det: Där borde hon stå alltid och se snygg ut i Zetterberg klänning och Lily and Rose örhängen.


När vi passerat rödamattan och champagneminglat var det dags för mat. Buffé närmare bestämt.


Också var snygga Marie som är agent för Circle of Trust med. Henne stoppade vi ner i en gulddröm från klädställningen som Ebba hade med sig. Också var Cicci där och ordnade med ispåsar, tejp och annat man kan behöva när man är på premiäröppning. 


Urgott var det, såklart. Massor av ost, som stackars Nelly aldrig fick chansen att testa, eftersom Emma och jag länsade hennes tallrik med.  En kväll i världens bästa sällskap helt enkelt. 


5 kommentarer:

 1. Underbart med sådana kvällar, det lever man länge på. Ha en fin kväll. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken kväll!!! Har läst om den på alla möjliga och omöjliga ställen nu!! Så grymma bilder! Den på Emma när hon har käkat upp osten alltså! Härliga är ni!!

  SvaraRadera
 3. Bakom dörr nr 11. Ja, det gör man verkligen =) Kram!

  SvaraRadera
 4. Villa Sjöhaga: Hahaha, ja, jag älskar den bilden på henne. Och stackars Nelly som blev utan, får nästan lite dåligt samvete nu ;) Kram!

  SvaraRadera