När man hängt på Ordonnance


Idag har jag varit på Ordonnance för att käka lunch med Helene och prata om allt som hänt sen sist. Men i ärlighetens namn spenderade jag nog minst lika mycket tid med att gå och dra i alla fina plagg och oj:ar mig över nyheterna som trillat in.
Tänk när det är sommar säger jag titt som tätt och drar i någon tjusig klänning (denna drömmen tex). Och sedan höll jag på att bryta ihop totalt när någon med samma namn som mig köpte den sista av en helt uuuuunderbar lång spetsdröm från by TiMo.


Också kom finaste Sofie förbi och testade kläder. Så då fick vi chansen att kramas lite och prata om min nya lugg, hur man bankar ut en riktigt schnitzel och sånt.  Också trakasserade jag henne i provrummet innan jag tvingade ut henne på gatan för bättre ljus och berättade för henne att hon såg ut som en glass. På ett bra sätt, såklart! (Päronglass-jeansen kommer från Please och kommer snart upp i webshoppen tror jag.)
Och ja, ni ser ju- man vill ju bara äta upp henne.


Mysigaste tröjan från Du&Jag som kandiderar till att få flytta in i min garderob. 


Vad som fick följa med mig hem får vi ta en annan dag, nu ska jag vila upp handen efter dagens bravader, äta något onyttigt (hjälper alltid...) och se vad webb-tv utbudet har att erbjuda. 

Ha en fin tisdagskväll, fina ni.  

6 kommentarer:

 1. Fina saker är som ett gift! Man blir beroende! Haha

  Åh vad jag önskar att jag kunde haft så fina gummistövlar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst längtar vi efter sommar!! Pratade på jobbet om glass och då om Piggelin och kom osökt in på att ha en Piggelin i ett glas, det är fina grejer det! :) Piggelin i glas och sommar det vill jag ha!

  SvaraRadera
 3. Ja, vem längtar inte efter sommaren och vackra klänningar :)

  Jag tycker att vi bestämmer oss för sommar NU!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Emschen: Haha, så är det definitivt=)
  Och ja, gummistövlarna är så fina!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Åsa P: Åhhh, piggelindrink. Det är sommar det!

  SvaraRadera