När man besöker Reunion Home

Ja, det blev ju en sväng inom Reunion Home efter fikan igår. Vi orkade det trots enorma mänger fika och te och det var ju en himla tur. 


Maria som har butiken hade fullt upp med att tillverka nya doftljus. De verkar gå åt som smör i solen, de där ljusen. Och det förstår jag. Tänk er bara dofter som "Nytvättat direkt från linan", "Solmogna hallon", "Varmt chai te" och "saftig apelsin"
Det enda problemet är ju att det är så svårt att välja. Så jag åkte därifrån tomhänt (Hur tusan kunde jag åka därifrån tomhänt? Måste vara fikans fel!) 


Hon har ju inte bara doftljus den där Maria, även om man skulle kunna tro det när man såg henne i går. Jag stod länge och beundrade Baliparasollen som nu går att beställa inför nästa vår. Som smällkarameller! 


Och balifiltarna... 


Sen körde jag näsan i några doftljus till och i de där behållarna med badsalt innan det var dags att åka hemåt. Tomhänt alltså, jag kan inte förstå det. Tur att det finns webshop och att det inte är någon längre resa för att göra ett nytt besök ganska snart. 

4 kommentarer:

 1. Reunion Home har verkligen hur mycket fint som helst och man vill köpa allt när man är där. Jag är också väldigt sugen på en Balifilt. Tänkte att den skulle passa så bra i den sovrum jag planerar för fullt i huvudet. Äslar ävend eras lilla pensionat de har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna: visst är det härligt där! :) och filten... Den är så fin!

   Radera
 2. Åhå de verkar ha så otroligt mycket fint därinne!

  SvaraRadera