När man har haft besök


Det sägs ju att vätska och salt är viktigt att få i sig i värmen, så igår avslutade Pernilla och jag sommarkvällen på balkongen med mitt favvo-rosé (som visade sig vara hennes favorit med, hon klappade lyckligt händerna när jag drog fram boxen ur kylen) och chips. Det återställde salt- & vätskebalansen i kroppen på ett utmärkt sätt. 
Nåja, nyttigt eller ej, det var en fantastisk sommarkväll.  
Vad passar då bättre än att sitta på en balkong, vifta på tårna och sippa rosé med en bästa vän som finns nära allt för sällan? Det är något visst med de där vännerna som bor långt borta, som man inte träffar så värst ofta längre, men som ändå är en så självklar del av ens liv. Där orden bara bubblar upp så fort man får syn på varandra och man liksom tar vid där man senast lämnade. 
Jag antar att det är då man vet, att man alltid kommer att vara vänner. Oavsett hur många mil och timmar som håller en åtskilda.

Precis så är det i alla fall med Pernilla och mig. 


Den här lördagen kommer att fortsätta i samma vad-jag-är-glad-för-mina-fina-vänner-anda. I kväll ska jag nämligen iväg för att fira Julia, i onsdags tog hon sin socionom-examen och i kväll har hon bjudit in till fest för att fira. 

Ha en härlig lördag fina ni, jag hoppas att sommaren är hos er med! 

2 kommentarer:

 1. Åhhh mys! Vovve! Rosé! Mums! Sommar! Lyckan är total!

  Hoppas det gick bra det där, men den enarmade glasstillverkningen! <3

  Kram
  Mary

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen!

   Glassen har jag inte kommit till än, bra att du påminde mig. Lovar att uppdatera dig på hur det går, så kan du lägga till det i beskrivningen sen "Kan även lagas av enarmade" ;)

   Kram!

   Radera