När man har söndag


Sol eller moln? Det verkar som om någon har svårt att bestämma sig idag. Så vi dröjer oss kvar inne. Abbe sover fortfarande och jag försöker komma underfund med vad man har på sig en sådan dag, när det inte är sol och inte moln. Just nu verkar det som om solen leder kampen men jag antar att det snabbt kommer att ändras om jag går mot garderoben och letar fram ett par shorts.. Därför väntar jag lite till, startar ugnen så länge och stoppar in en scones. Moln eller ej, den kommer jag att äta på balkongen klädd i nattlinne. Sedan får vi väl se om jag får liv i min lilla sömntuta och om han kan tänkas vilja följa med på promenad och vid det laget kanske vädret har bestämt sig, så jag slipper vandra runt kvarteret i bara nattlinnet. 

Det är söndag och nästan sommar, hur härligt är inte det?

6 kommentarer:

 1. Hej! Hamnade på din blogg genom Att vara någons fru för en tid sedan och blev fast. Låter kanske lite dumt, men blev nästan glad över att hitta en ung, vacker och inspirerande tjej här som har en "liten defekt". Jag är själv en sån där kantstött tjej som vissa dagar får kämpa med mina sjukdomar, så att få se och läsa att du faktiskt orkar och kan göra gör mig glad. Och det får mig att orka lite till! Tack fina du för att du delar med dig! Önskar dig det bästa! Kram Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tina!
   Vad glad jag blir när jag läser dina rader. Ja, det kan också hända att jag fällde en tår eller två och att det tog lite tid innan jag kunde samla mig och skriva ett svar.
   Tack, för dina fina ord, de värmer verkligen!

   Stor kram!
   Nicole

   Radera
 2. Faktiskt hur härligt som helst! Och idag är det en solig måndag! Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vågar vi hoppas på att det är sommaren som är här nu?

   Kram!

   Radera
 3. Åh vad snyggt du gjort med din sockerlåda! Jag har också en här hemma och snor nog några idéer från dig :) Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sockerlådor är det bästa, jag skulle kunna ha hur många som helst! =) Och sno på bara, det är väl det man läser bloggar för, att sno ideér =)
   Kram!

   Radera