När man försöker lära av Fru SederbladJag hade ju tänk visa resten av bilderna från torsdagens lilla äventyr med Emma och Fru Sederblad idag, men jag har inte hunnit gå igenom bilderna än. Eller hunnit och hunnit, jag har prioriterat annat. Jag har nämligen suttit uppe halva natten och försökt förstå mig på vad Fru Sederblad försökt förklara för mig om Photoshop. Det är ju en hel vetenskap det där och Sederbladskan inledde med att säga Det där tar två år att lära sig när jag över facebook-chatten frågade hur man fick till en viss liten grej. 
Men! Är man envis så går det mesta och jag har bestämt mig för att det minsann ska gå, även om det skulle behövas två eller till och med tre år. Ovan ser ni i alla fall resultatet av nattens sömnbrist. 
Jäklar vad kul man med photoshop alltså och JÄKLAR vad det finns mycket att lära. 


4 kommentarer:

 1. Ha, ha! Snyggt! Du är inget hopplöst fall, trots allt ;-).

  SvaraRadera
 2. Hehe, förstår precis vad du menar.. Hör gärna av dig om du hittar ngn hemlig lösning mitt i natten. ;) Själv har jag seriöst fått två nya stora rynkor i pannan just pga Photoshopfunderingar.. illa illa men så värt det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen man kan ju bli galen för mindre!! Men det är kul, och jag lovar att höra av mig om jag kommer på någon genväg i PS-jungeln ;)

   Radera