När man påminner om något viktigt


Jag blev så uppspelt av allt prat om jul i förra inlägget att jag  helt och hållet glömde bort att påminna er om tävlingen. Ni vet den där man kan vinna ett presentkort på 500 kronor att shoppa smycken för hos Johanna-N. Ja, det kan ju bli till världens bästa julklapp till dig själv eller någon du tycker om. 
Om inte annat så kan ni väl tävla för min skull? För att jag skulle tycka det var vansinnigt roligt om ni var många som var med och tävlade. (och för att det är lite pinsamt om typ ingen tävlar...) Så kom igen nu, tävlar gör du HÄR!
Heja heja!

NU kan jag återgå till julthé, clementiner och julspray. 
  

5 kommentarer:

 1. Roligt, roligt - jag är med :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Nicole. När man inte har Facebook utan lever i en helt annan värld så får man önska alla andra lyckatkll. Kram L8 :0)

  SvaraRadera
 3. Just den ringen har min kollega och den är så snygg. Jag ska vara ned och tävla, vänta bara!

  SvaraRadera
 4. Visst tävlar vi! Sjukt fina vinster!
  Haaahaa läste just ditt julinlägg, men jag håller med! såg att de sålde glögg och pepparkarkor på Willys igår, fick hålla mig för att inte köpa. Varför inte njuta, lika bra om man nu känner för det. Förra året hade jag noll julkänsla och det är ju inte kul, gäller då att passa på och njuta i år så länga känslan finns där!

  SvaraRadera
 5. Krannina: Tjoho, heja dig :)

  Lotta: Vi får ta tag i det där med facebook till dig tror jag visst...

  Anna Margareta: Braaaa, heja dig :) Och ja, ringen där är så snygg

  Inredningsgalen: Så bra att du är med och tävlar :)
  Du har så rätt, jag var precis likadan i fjol. Noll julkänslor, så då är det kanske lika bra att börja ladda upp redan nu.. Ja, så får det bli. Och sa du glögg och pepparkakor? Tror jag måste till Willys
  snarast. :)

  SvaraRadera