När man har julkänslorNi har väl inte missat vad det är för datum idag? 
24 oktober. 2 månader tills självaste julafton. 
Och alltså endast en månad kvar tills vi får börja släpa fram lådor med adventspynt. Jag älskar julen. Speciellt den där tiden innan jul, köpa julklappar och drick glögg och ja, ni fattar. Det finns ju inget mysigare. 
I år tänker jag börja jula ännu tidigare än jag brukar. Varför kommer ni att förstå, men jag vill inte missa någonting alls av julen. Inte någonting. 
Därför blev jag överlycklig igår när det kom sms om att jag hade två paket att hämta ut. Jag hade nämligen beställt den ombloggade Christmas Clean hos mysiga butiken Ellis Corner. (Den luktar precis så gott som alla skriver.) också hade jag beställt lite smått och gott från julavdelningen hos Alvas Hus.
Dessutom gick jag lite bananas på Ikeas julavdelning igår. 
Sa jag att jag klickade igång min jullista på Spotify i morse? 

Jo jag inser nu när allt är nedskrivet att jag kanske, kanske gått lite för långt såhär tidigt på hösten. Låt mig hållas idag, imorgon ska jag uppskatta hösten och allt den har att erbjuda igen.
   Men nu ska jag återgå till att käka clementiner och dricka julthé. Också ska jag se om jag kan hitta någon liten vrå i lägenheten som jag inte redan sprayat Julsprayen på. Det är nog bäst jag beställer en flaska till innan de tar slut. Det här kommer bli lite av ett missbruk, det är en sak som är säker. 
3 kommentarer:

 1. Ha, ha, ha underbart, jag känner så väl igen mig. Kan gå helt bananas när det gäller julen. Ge mig en vecka sen har jag lagt in julväxeln. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Home2Tiny: Åååååh, nu kör vi tycker jag. I med julväxeln! ;)

  SvaraRadera
 3. Heja heja heja! Mer jul åt folket!!!

  Kan folk börja diskuera Mello redan nu så kan vi mjukstarta julen! Jag har lyssnat på julmusik sedan september (gör jag alltid), Vincent tittar på julfilmer och igår köpte jag en tidning/bok med alla julens måste-ha-recept. :)

  Bring out x-mas!

  Kram sötaste

  SvaraRadera