När man hälsar välkommen!

Här har jag suttit hela förmiddagen och stirrat på besöksstatistiken och fått lite skrivkramp. Det är förstås så himla roligt att fler hittat hit. Men jag måste ändå erkänna att tanken på att ni plötsligt blev så många (tackvare TindyFru Sederblad och Emma) är lite svindlande för en Enarmad bandit som jag. Allt jag kan säga är därför: Välkomna hit och Tack för alla kommentarer ni lämnar, jag blir så löjligt glad för varenda en. Verkligen löjligt glad.

Idag var min tanke att ta en fika och prata lite viktigheter med en fining på stan. Men det var inte alls vad min arm hade tänkt sig, så jag får väl lyssna på den och stanna hemma och vila istället. Jag tror jag ska börja med att ta ett bad och göra världens hårinpackning. Jag har nämligen försökt ignorerar det faktum att Emma hällde i en halv burk Dust it och tuperade det till oigenkännligt vid lördagens fotografering. 
Nu ska det alltså ge sig, kommer det hjälpa med enorma mänger inpackning och tålamod med kammen eller kommer det att behövas en akut frisörtid? Den som lever får se.    


9 kommentarer:

 1. HA HA HA! Ge det en två, tre schamponeringar och en inpackning så ska du se att det släpper :D

  SvaraRadera
 2. Den däringa dusten verkar vara världens grej. Måste jag prova när jag kommer till Sverige.
  Synd bara att jag inte fick höra talas om den när jag hade långt hår och BEHÖVDE volym.

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Yohanna!
   Faktiskt första gången jag testade och som vi kan se på piratbilderna så funkade det;)
   Kram!

   Radera
 3. Jag hoppas att det går bra.
  Vilken söting på fotot.
  Ha en skön måndag.
  Kram från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är han söt:) han hälsar och tackar ;)
   Kram från denna sidan plurret:)

   Radera
 4. Läser din nya Blogg den är jättetrevlig. Log, när du skrev om Ditt hår. När jag var i Sydafrika, ett antal år sedan, så köpte jag en hårinpackning på supermarket, kletade in härligheten i mitt långa hår, som totalt blev som en "hård" skorpa! Morgonen därpå samma skårpa trots försök med att skölja, skölja och skölja. Så på med Solhatten, klämde in skorpan och iväg till frisören med min burk. Där fick dom sig ett gott skratt, hade köpt fel, det var menat till hår med lockar att redas ut, inte mitt nordiska raka. Tre besök blev det till frisören, plus ett gott skratt från mannen. Vilka minnen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Scilla!
   Så roligt att du gillar bloggen.
   Nu har jag i också fått mig ett gott skratt åt din Sydafrika historia, så fel det kan bli :)
   Kram på dig

   Radera
 5. Ovanstående, om Skorpan, är skrivet av Scilla, har lite svårt med kommentarsidentiteten.

  SvaraRadera