När man får ett efterlängtat paketDen har kommit! Väskan som jag väntat på i vad som känns som en mindre evighet och som jag nästan tjatat hål i skallen på Tindy om. (Förlåt fina!) 
Men nu är den alltså här. Och den är precis så fin som jag mindes den. Om inte finare. Jag är nöjd, mycket nöjd!

(Jag längtade så mycket att jag tvingade mamma att köra mig till Coop för att hämta ut paketet precis innan stängning i torsdags. Hon hade egentligen landat i soffan redan och jag hade en riktig skrotdag med armen och hade aldrig riktigt kommit ur pyjamasen den dagen. Men väskor är viktiga grejer. Så jag bjöd på den synen, en rufsig Enarmad bandit iklädd pyjamas en torsdagskväll på Coop. Jag ber om ursäkt ifall någon såg mig, jag kunde bara inte vänta, som ni säkert förstår.)

Fin är den. Finast faktiskt!

13 kommentarer:

 1. Men lägg av vad snygg!!! För en snygg väska skulle jag med lätt glidit in på Coop i pyjamas:) planerar en Ystad tripp nästa vecka, hoppas vi ses på Ordonnance då!:) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst är den!!!:)

   Då ses vi nästa vecka, garanterat!

   Kram

   Radera
 2. Jag fick också min förra veckan efter lååång väntan och den är verkligen fin! Men jag är lite osäker, är den inte lite tung? Utan att ens ha något i.. Åh, detta velande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jess:
   Den är såå fin! Och visst är den lite tung, precis som läderväskor ofta är.. Men jag tycker den är värd lite extra vikt att släpa på för den är såååå fin! :))

   Hoppas du kan bestämma dig snart:)

   Radera
 3. Skitsnygg och ja, det kvittar om den är tung!!

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg väska, funderar på att beställa den hos Zalando i mörk brun :-)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Aj lav it! Grym som kameraväska också!

  SvaraRadera
 6. Jag får helt enkelt se till att bestämma mig snarast, provspatsera med den hemma ikväll och se om den känns för tung ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jess: det får du göra!:) last i lite saker med, du kommer att bli förvånad hur mycket den rymmer.. Sånt gillas!
   Lycka till med valet.
   Kram!

   Radera
 7. Klart jag behöll den, hur fin som helst! :)

  SvaraRadera