Läkare med stora (eller små) hjärnor.Blus // Kjol (lånad) // Solglasögon // Halsband // Armband // Ring // Skor


Jo, visst gick det bra på sjukhusbesöket. Så bra det kan gå på ett sjukhus, jag är alltid bara tacksam om jag kan ut därifrån. Syftet idag var att träffa en läkare som skulle bedöma invaliditeten hos mig efter skadan. Och ja, vad säger man? De flesta av testerna gick inte ens att genomföra med min skruttiga hand. 
Men jag fick svara på en massa frågor och mäta hur (jätte)stark jag är i höger hand, alltid något. 


Jag var l-i-v-r-ä-d-d att det skulle vara en sån där läkare som inte förstod utan bara tog tag i handen typ. Men jag berättade för henne att om hon tog i handen så skulle hon få fixa en sängplats på sjukhuset åt mig de kommande dagarna. Det hände nämligen förra sommaren när jag träffade en ny läkare som skulle hjälpa mig att ta av den där lilla grejen som håller ihop mina fingrar inför en blockad. Jag hann inte stoppa henne och det hela slutade med över en veckas sängliggande med kräkningar och flimmer för ögonen. Och allt bara för att hon var stressad, inte hade läst journalen och inte tog sig tid att fråga.  
Behöver jag säga att jag fortfarande får rysningar när jag ser henne i en sjukhuskorridor. 
Inte ens ett förlåt fick jag, för övrigt.


Men idag gick det alltså bra, ingen framfusig läkare utan en riktigt trevlig en som menade att de flesta av mätinstrumenten var rent utav idiotiska, eller iallafall till för folk med stora hjärnor. 


6 kommentarer:

 1. Ingen, INGEN rör Banditens arm. Så är det bara!! Snygg outfit förresten, även om jag tvivlar på att det var den du svassade in till läkaren i?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, bilderna är från en annan dag =)

   Radera
 2. Men usch vilken upplevelse! =( Tur det gick bättre denna gången!
  Jag har följt din blogg i tysthet en tid nu, men tänkte att jag skulle skriva några rader! Tycker att du är så peppande, jag lever själv också med värk varje dag. Dock inte lika svår och kanske inte lika "handikappande" som du, men vissa dagar är även jag sängliggande och de dagarna kan jag gå in på din blogg och läsa och peppas och finna lite tröst i att man inte är ensam (även om jag önskar att vi båda två slapp värken!)

  Sen tycker jag även att du alltid är uuurtjusig! Älskar din stil och lägenheten din är ju bara för underbar!
  Tack för en bra blogg och lite pepp i vardagen!
  Kram / Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så glad jag blir Hanna. Inte för att du har ont, det är ju fruktansvärt, men för att du kan finna pepp och någon from av tröst av att läsa min blogg.

   Tack snälla för dina komplimanger också. <3

   Massa styrka och försiktiga kramar

   Radera
 3. Det där var en "hell of an outfit", älskart! <3

  Usch för dumma läkare eller sjuksyrror för den delen, tur att det finns de som är vettiga! Förstår dig rätt bra ändå, var med om liknande sak efter min Stroke 2011. Hon förtjänar en utskällning, så jag skäller ut henne lite på distans!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch ja, tvvärr möter man måååånga som borde jobba på fabrik istället, långt ifrån andra människor. Inte sant? Men så finns det ju, precis som du skriver, de som är på helt rätt plats med.

   Kul att du gillar outfiten

   <3

   Radera