När man visar midsommarbilder 1


Också var det ju midsommar. Först kom ju som ni vet Nelly hem till mig för att få skjuts till festen, men hon hann med att sitta ner och få en drink serverad på balkongen först. Vi hann diskutera hur vi bäst kunde hålla Fru Sederblad uppdaterad på vad som hände under dagen eftersom hon envisades med att fira midsommar i Danmark av alla ställen (de firar ju inte ens midsommar!). Men så skulle hon ha det och då måste vi ju göra vårt bästa för att hålla henne uppdaterad tyckte vi; så vi skapade en hashtag på instagram helt enkelt.


Sedan kom pappa och hämtade upp oss och alla våra saker, det var en hel del, tårtbottnar, krossade muffins, färdiga tårtor och midsommarkransar. Väl framme hos Fuffe började tårtmakandet och ja, det var livat en stund kan man säga. Ni kan ju själv tänka er 2 1/2 speedade tjejer i ett kök som försöker göra tårtor till 60 personer på så kort tid så möjligt för att inte missa firandet. Ja, den halva är jag då, jag bidrog med det jag kunde, typ hålla in en elvisp och envisades med att kunna själv när jag hackade jordgubbar så pass mycket att Fuffe bara skrattade åt mig och skakade på huvudet. 

 
Busen var där så klart, städade och fixade. Himla praktisk unge det där som mest av allt gillar att städa. Jag hade med mig en hel påse med mutor åt honom, såpbubblor, mjukisdjur och blinkande bollar; men vem bryr sig om sådant när det finns en sopborste? Inte Buse i alla fall. Städa är grejen, helt klart.  Emma och jag tog en runda upp i vingården och inspekterade hur Fuffe sköter vinrankorna. Såg bra ut tyckte vi. Också knäppte Emma några bilder på mig och jag posade glatt, tills jag kom på att jag hade mitellan på:


Ja, då åkte den av och i nästa inlägg så kan vi titta på outfiten utan mitella och fula Aj vad det här gjorde ont-bilder? 
Men den vackra klänningen hittar ni i alla fall HÄR och kransen har min snälla mamma gjort åt mig.

Så ja, mer bilder kommer, både på klänningen och resten av firandet men nu ligger jag i matkoma efter att ha tryckt i mig den största räkmacka jag någonsin skådat.  

6 kommentarer:

 1. Åhh, vad du var vacker! Underbar klänning!
  Vad härligt att du kunde vara med!
  Sköt om dig,
  // Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klänningen är en dröm, den kommer att få följa med på många fester i sommar =)

   Kram!

   Radera
 2. Du verkar så fin!! Ja det jag ser också såklart! :-D

  SvaraRadera