När man har en ny last i livet


Topp Chicwish, Jeans Circle of Trust, Skor Stylesnob, Solglasögon Ur & Penn, Ringar Pushmataaha och Örhängen Puss.Örhängena är dagens budget-tips, 39 kr. Det är vad jag kallar ett fynd.

Lördag igen, hur gick det till? Den här veckan har bara susat förbi, kanske beror det på att ett antal dagar har gått åt att ligga i sängen och försöka överleva handbaksmälla. Men nu är det i alla fall lördag, handen har hämtat sig och jag sitter på balkongen, bloggar och dricker ischai. Bilderna är från gårdagens Espresso House fika och ja, jag drack ischai då med. Det är min nya last i livet kan man säga, jag är GALEN i ischai. På sojamjölk, det är SÅ mycket bättre på soja. Igår var jag förutseende och köpte med mig chaipulver hem, för det som plågade mig näst mest (efter handen då) när jag låg här hemma i veckan är bristen på ischai. Så det känns skönt, nu är jag redo när nästa handbaksmälla slår till...


6 kommentarer:

 1. Så snyggt, hela du!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Åh så fin du är i våra ringar! Ses snart, Kram Pushmataaha Annika

  SvaraRadera
 3. Ischai - det är kanske något man borde prova :-D Fast om man varken gillar te eller kaffe kan man då gilla detta???

  Ha en fin lördagskväll!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA! Du måste testa, smakar varken kaffe (tack och lov) eller te, så det kan mycket väl bli en hit även för dig. Men du, glöm inte att beställa med sojamjölk, det smakar bäst så- jag lovar!

   Kram!

   Radera