När man bråkat med herr Canon


Bästa torsdag, igen. 
Jag kan redan på förhand varna för att det här kommer att bli ett väldigt märkligt inlägg. Väldigt märkligt. Det enda ansikte ni kommer att få se är Tindys söta, resten av bilderna föreställer mest mat, dryck och händer(!?). Det är inte för att vi gått och blivit anonyma, inte alls faktiskt. Men mina kamera bråkar med mig och alla andra bilder från igår är minibilder. Fru Sederblad hävdar dock att det inte beror på kameran utan snarare min brist på kunskaper om den, så nu måste jag plocka fram instruktionsboken och ägna dagen till att plugga här i sängen. Jag d-ö-r så tråkigt. 


Dagens arm-godis. 
Armband från Lindex, här & här. Stjärn-armband från Puss, här.


Vi käkade indiskt på Lilla torg, äntligen. Solen brände på axlarna och vi satt än en gång och oj:ade oss om att det verkligen är sommar nu. Som om vi alla var rädda att alltihop bara var en dröm och att vi skulle vakna upp i februari igen om vi inte riktigt försäkrade om oss om att den var på riktig, sommarvärmen.


Vi hade inte direkt bråttom därifrån utan satt var i några timmar, oj:ade oss, pratade i mun på varandra och fnittrade åt allt möjligt. Sedan tog vi en sväng på stan. De obligatoriska stoppen, Factory och La Leia. På Factory satt jag och Fru Sederblad uppkrupna i varsin fåtölj och vilade upp oss medan de andra gick bananas i provhytterna. På La Leia hämtade jag upp bikinin jag beställde för att par veckor sedan och den var precis så fin som jag kom ihåg den.


Nu ska jag leta fram den där instruktionsboken hon tjatar om, det hjälpte inte ens att jag sa att jag hade kastat den. Den finns så klart på nätet... 

I kväll vankas det grillafton och då vill jag minsann inte komma hem med kameran full av minibilder och bilder på händer, så det är väl bästa att göra som hon säger trots allt.  8 kommentarer:

 1. Bara lyd så ska du se att det går bra ;-)!

  SvaraRadera
 2. Störigt av herr Canon måste jag säga! Men verkligen superfina bilder!!!

  SvaraRadera
 3. jösses vad är det som har krånglat???? Jag tycker det var jätte. jätte. jättefina bilder!!! Stor kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilderna blev super små!? Alltså formatet. Dessa var typ de enda som blev stora nog för bloggen, störigt. Men nu har jag nog fått rätt på det =)
   Kram!

   Radera
 4. Fina bilder, tycker jag!

  SvaraRadera