När man fastnat i en webshop


Jag är fast. På den där jäkla sidan Sheinside som jag skrev om igår. Också har jag fått en thing för jumpsuits, hur söt är inte den HÄR? Också önskar jag att jag kunde vara cool nog att bära upp den HÄR (av någon anledning så känns långa ben svårare?). Och den HÄR då, den skulle få ersätta min hemma-mys-onepiece på ett kick. Ja, ni fattar. Jumpsuits känns som grejen. 

Och även om det finns typ miljoner plagg på sidan så har jag faktiskt hunnit gå igenom mer än bara jumpsuitsen (Ja, jag ligger ju bara här ändå...) och vet ni vad de mer är grymma på? Blusar. Kolla in den HÄR: som vilken DAY blus som helst, men till ett mycket trevligare pris. Det var väl ungefär så långt jag har kommit, jumpsuits och blusar. Men jag har ju hela dagen på mig att plöja klänningar, byxor, kavajer och jackor. 

Och vet ni vad det värsta (BÄSTA!) är? 
De får in nyheter v-a-r-j-e dag, det upptäckte jag idag. Man kan till och med välja att visa nyheterna dag för dag i menyn där uppe. Livsfarligt. 

9 kommentarer:

 1. Och nu har du gjort så att jag också fastnat där!! Elaka människa ;-)!!

  SvaraRadera
 2. Jösses vad fina kläder du hittat. Själv är jag sugen på den där blusen.Ha en mysig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där finns vansinnigt mycket fint. Jag är sugen på en hel del saker, bland annat den där blusen.. :) Ha en fin helg du med!

   Radera
 3. Det är faktisktditt fel att jag igår beställde maxiklänningen med fjärilar ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, men vet du? Jag ber inte om ursäkt. Jag bara gratulerat till ett urtjusigt köp! Du får meddela sen om den var lika snygg i verkligheten.. =) Kram

   Radera
 4. Precis din förtjänst!!!!!! Tack!!!:-))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, Säg INTE att jag inte varnade er... ;)

   Radera
 5. Jag har också varit inne på den där sidan, så mycket fint!

  SvaraRadera