När livet går vidare ändå


Tänk att allting rullar på som ingenting hänt, fast det värsta hände. Det känns ruttet. Lika ruttet som det känns att skriva ett inlägg efter det senaste jag skrev. Men så är det ju, livet går vidare- vare sig man vill det eller ej. Och så måste det ju också vara. Även om det känns som om allt borde stå still. 
På något vis så känner jag nu att jag måste leva livet ännu mer fullt ut, för min vän som inte kommer att få göra det. Jag vill liksom ge henne det.

Tröja: Gina Tricot, Jeans: Please (Just nu 15% med koden vår15), Skor: Converse

Så idag begav jag mig ut i solen efter två dagars handbaksmälla. Äntligen kan man känna att solen strålar faktiskt värmer och att våren faktiskt är här, på riktigt den här gången. Mamma och jag åkte till blomsteraffären, för om våren nu är här på riktigt så duger det ju inte att alla krukor på balkongen gapar tomma. Blomstershopping följdes av fika i trädgården, en tupplur i växthuset och taco-middag.
     
Men nu är det lördags kväll, Abbe och jag är hemma igen och har krupit ner under filten i soffan. Hemmakvälls-godiset är upphällt i favoritskålen och jag ska se om det finns någon mysig film att hyra i min Appletv. Helst en riktig snyftare så jag kan få tömma tårkanalerna ordentligt.

Hoppas att ni har en mysig lördagskväll!   
2 kommentarer: