När man känner sig snuvad på en storm


Det är inte utan att man blir lite besviken. Har gått här och väntat på den utlovade stormen: 25 cm snö, storm och total-kaos var vad SMHI varnade om igår. Och visst, det snöar, blåser typ-storm och är kallt. Men värre stormar har jag varit med om, faktiskt. 
Får väl se om det blir värre under dagen/kvällen, hoppas inte. Har det inte kommit än, så får det gärna va. För i morgon har den här banditen ett pressat schema som innefattar resor till Skånes alla hörn, typ. Och jag har minsann inte lust att fastna i någon snödriva då. 

Förmiddagen har ägnats åt receptsök och skafferi-inventering inför tårtbak nästa vecka. Det är visst en svart liten lurvig sak som fyller år då och det måste såklart firas.
Kakbuken från inreda har speciellt sparats till detta kalas (även om det inte var lätt efter att ha läst det här inlägget hos Sederbladskan.) 

Men nu trippar två hundar vid ytterdörren, bäst att dra på sig UGGsen och tjockaste jackan innan man ger sig ut i stormen.

  

1 kommentar:

  1. Klart en lurvig ska firas! Jag ska flytta till påsk så visst inventerar jag också i mitt skafferi men det är mer för att rensa ut allt som har blivit för gammalt :)

    Jag ska hålla tummarna för storm- och snöfritt i morgon! Kram

    SvaraRadera