När man laddar


Lite små nervös är man ju allt, jag lovade ju dyrt och heligt att inte skratta för mycket när jag lämnade sjukhuset för drygt en månad sedan. I morgon kommer jag att bryta det! Hur jag vet det? AngelaEmma och Tindy bjöd in sig själva till mig i samband med att jag kom hem från sjukhuset. Jag sa att det såklart gick bra, men att jag gärna ville återhämta mig lite först. Men nu gick det inte längre, jag kan ju liksom inte gärna vänta två månader till bara för att Dr D tycker att skrattattacker är olämpligt med lösliggande elektroder intill ryggraden. Dessutom fyller jag år nästa vecka, och man ska ju aldrig missa ett tillfälle att fira har jag hört. 

Som tur var har jag anställt mamma som cateringfirma och pappa som städfirma, så jag behöver inte göra så mycket själv. Och efterrätt det ska tydligen tjejerna stå för. Vi hade ett ordentligt snack om det där på facebook-chatten. De ville inte att jag skulle ordna någonting alls. Trams sa jag, kärring sa dom. Också blev det en kompromiss, jag (läs mamma) fixar maten och de står för efterrätten.  

Också ska Tindy har med sig några plagg som jag bloppat av henne. Den kvinnan är galen, ni har väl tittat HÄR? Fullständigt livsfarligt, men ack så härligt. 

Ni hör ju, värsta bästa lördagen väntar och jag hoppas att er blir lika fin!

11 kommentarer:

 1. Önskar att du får en underbar lördag med lagom mycket skratt så att du kan återhämta dig igen efteråt. Maten vet jag blir toppen med den catering som du fixat!! Kram... :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att din lördag blir toppen!!! Och att maten blir god vet jag för jag har ätit mat från den cateringfirman ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Har precis upptäckt din blogg, har sträckläst den.. Och fastnat :)

  Vad fantastisk du är! Jag känner dig inte men du verkar så stark och härlig!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas er lördag blev så bra som man kan tänka sig med er i farten :) Kram

  SvaraRadera
 5. Och, hur var det? Är lite nyfiken ;-)

  SvaraRadera
 6. Vilket kalas det blev :-D (har man ju förstått genom att läsa gästernas bloggar)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Yup, det såg ut som en dunderkalas (läste Fru Sederblads, Tindys och Emmas blogg :-))!

  SvaraRadera