När man har fredag!

Hörrni, det är fredag. Och jag har riktig fredags feeling, det var längesen sist. Ni vet det där lugnet i magen och känslan av att helgen är oändlig, så lång att man i princip skulle hinna resa jorden runt innan det är måndag igen. Så känns det idag.
Så jag tänder doftljus i alla rum och spelar Winnerbäck på högsta volym och bara njuter av att det mörknar utanför och det är fredagskväll.

I samma stund som fredags feelingen träffade mig fick jag lust att laga något riktigt gott till middag, dricka ett glas vin och köpa hem nya fräscha fredagsblommor (tulpaner såhär års, bara tulpaner). 

Förmodligen kommer jag att få nöja mig med något gott till middag, en iskall Cola och de snart överblommade tulpanerna från förra helgens festligheter, man får ju liksom inse sina begränsningar som smått-handikappad-enarmad-bandit

Men alltså, fredags feeling! Det borde man ha oftare. Eller hur? 

4 kommentarer:

 1. Fredag, fina saker!
  Jag sitter i köket och slänger då och då ett öga på köttfärssåsen som står och gottar sej. Datorn har en partylista igång och jag känner mej ganska nöjd att det är helg nu. Så fort sambon kliver in genom dörren kör jag igång en bechamel så jag får ihop min lasagne :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Fredagar är härliga och vad underbart att du kan njuta av din fredag!

  Sicken snöig sötnos :-D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Fin hund!:) Vad är det för ras/raser? Liknar vår Wilgot lite..:)

  SvaraRadera
 4. Elin B: Det låter härligt! Hoppas du får en riktigt fin helg, Kram!

  Krannina:
  Visst är det härliga dagar =)

  SvaraRadera