När granen flyttat in
Vet ni hur fina Ni är? Även om jag inte orkar svara på alla kommentarer just nu så läser jag varenda en och blir lika 
glad varje gång det trillar in en ny. Ni är som den bästa (och första) hejarklack jag någonsin haft. Tack! Många undrar om det har hjälpt, har jag mindre ont i handen nu? Nä, tyvärr inte. Än. Det kan nämligen ta tid, så vi får helt enkelt avvakta och se. Och hoppas. 

Som ni ser så har en gran fått flytta in här hemma hos mamma. Jag KAN ha haft ett litet finger med i spelat och tvingat ut dem på julgransjakt i ett regnigt och grått decemberväder. Det kan vara så... Jag hade ju bestämt att när jag kommer hem efter andra operationen så ska granen in hemma hos mig. Jo, jag hävdade med en dåres envishet att jag skulle klara att bo själv där hemma efter operationerna. Vilket nu är en lite skrattretande tanke.
Hur som helst, kunde jag inte få en gran hemma så skulle jag iallafall ha en här att titta på. Och så blev det. Jag är nöjd. 
2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du blir väl omhändertagen!!! Jag hoppas så att operationen ska visa sig ha effekt så att du kan få lindring!

    Så mysigt med gran - förstår att du är nöjd :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  2. En gran gör mycket för humöret! :D Håller på att fundera om en gran ska få flytta in här i år... Vi får se. :) Fortsatt krya på dig och jag hoppas verkligen verkligen att din arm ska bli bättre. Stor kram

    SvaraRadera