När man hittar inspiration


Jobbar på det där med julkänslan, har ägnat delar av kvällen åt att äta pepparkakor leta jul-inspiration på några av mina favorit webshoppar.


I kollaget ovan finns följande favoriter som gärna hade fått flytta hem till mig inför julen 2012: Jul-kulor från Blackballoon, finaste toppstjärnan från Walter och c/o finns hos mysiga My Tivoli, ljusstake från Ilva, finaste drömkudden även den från My Tivoli, Granpynt från House Doctor finns hos My Tivoli, Stjärnslinga från Blackballoon och Adventsljuset som också är ett doftljus från Tine K hittar ni hos Perlanliving.

Det finns ju så galet mycket fint i butikerna just nu så det är svårt att välja, man skulle ju vilja ha allt. Också har jag som vanligt lite problem med att bestämma hur julen ska vara här hemma i år. 
Ska den vara i vitt? Grått? Rött? Naturligt? Mässing? Stramt? Klassiskt? 
Ja, så många frågor. Tur att det är nästan två veckor kvar tills pyntet ska fram så man hinner fatta alla dessa viktiga beslut...


2 kommentarer:

  1. Ja, det är viktiga beslut! Livsviktiga! :D Hihi. Vår jul ser ungefär likadan ut varje år. Pyntet i alla fall. Förresten... på fredag blir det städning med julrengöring!!! :P Kram

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr inte så mycket julstämning i år heller. Förra året jobbade jag mycket och det tog allt tid och ork, i år ska vi åka på semester om 2 veckor o missar lite av julen känns det som. Så i stället är man nu tok stressad av att man måste hitta de sista julklapparna helst innan vi åker, annars får jag springa som en galning sista veckan. Känns inte heller så lönt att pynta direkt, när vi ändå är borta en vecakn. Fast adventsstjärnor ska upp, redan nu på söndag så jag hinner njuta!

    SvaraRadera