När man har en solig måndag
Abbe och jag kickade igång veckan med Julia-besök. Hon kom med thaibox lagom till lunch och det är ju aldrig fel. Så vi käkade vårrullar, kycklingspett och ris medan vi oj:ade oss över vädret utanför. Sol liksom, när hände det senast? Så tillslut kom vi fram till att det nog var läge att ta tillvara på solen när den nu äntligen tittade fram.Det blev en tur ut till fina standpromenaden. Ganska så öde såhär års en måndags eftermiddag kan man säga, men så härligt. 
 Vi hade packat med oss fika för att sol-ljus-ladda till max, men på mindre än fem minuter slog vädret om och blev såhär:


Då kändes det genast mer lockande att käka de där lussebullarna hemma i köket med tända ljus och varsin kopp thé istället. Och så fick det bli. 
En härlig måndag helt enkelt.

5 kommentarer:

 1. En kanonstart på veckan! Vilka härliga bilder det blev! Speglar verkligen hur underligt vädret ibland kan vara! <3

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Synd att vädret ändrade sig så snabbt...
  Söt liten vovve du har ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Jag måste ju säga att jag älskar dimman! Vi har den för sällan mitt inne i Skåne för att jag ska kunna fotografera den. Jag saknar så att bo vid havet.

  Kram sötaste

  SvaraRadera
 4. Julia: Världens bästa måndag, tror jag visst att det var. <3

  Under mina lockar: Super mysigt =)

  Hemma på Sjuan: Ja, det var synd. Men fikan smakade bra hemma i köket med, så det gick ju bra ändå :) Ja, han är världens sötaste, allafall om du frågar mig ;) Kram

  Emschen: Jo, dimman är ju ganska mysig. Hemma i köket var det mysigt att titta ut på dimman iallafall =) Kram!

  SvaraRadera