När man varit på fika (och har världens bästa lillebror)


Det blev en fika på Olof Viktors, igen. Och det tackar man ju inte nej till. Först rotfruktsmackan på bilden ovan och sedan en kopp te och morotskaka. Nu är man mätt tills imorgon typ och middag känns ganska överflödigt faktiskt.  


Jag passade på att inviga två av armbanden som kom i Puss-paketet häromdagen och bad pappa att knäppa en bild så jag skulle kunna visa er. Snart kan jag knäppa bilder själv, på mig själv. Igår fick jag nämligen ett sms av lillebror som berättade att han hade beställt en blippare till mig, för att jag förtjänade det. Det är minsann inte illa, en lillebror som fattar grejen med blippare och hur man ska göra sin syster glad. Så nu finns det snart inga ursäkter längre, bara att börja öva. 

Han är bra han, min lillebror. 
  

9 kommentarer:

 1. En väldans stoooor helg puss å kram fina <3

  SvaraRadera
 2. Vilken lillebror alltså!! Han kan han... :)

  SvaraRadera
 3. Blippare. I love blippare!! Och när kommer du till Malmö igeeen? Eller jag ska kanske bege mig till Ystad någon dag??? Ja, det skulle jag kunna tänka mig faktiskt.

  SvaraRadera
 4. Han är klok och snäll din lillebror!
  Ser fram emot "blippbilder"!

  SvaraRadera
 5. Tänk va snällt!! Kul och se vad du tycker. Jag funderar också på en, men är samtidigt lite skrämmande:) kram

  SvaraRadera
 6. Småsyskon är bäst! Eller tja vi är iaf galet bra. :)

  Kram sötaste

  SvaraRadera
 7. Jättesnäll bror! Blippare är verkligen grejen :-) Det är så skönt att kunna ta bilder själv - på sig själv!

  SvaraRadera
 8. Gullig bror du har. Å snygga armband. Jag måste själv lära mig att blippa. Har köpte en blippare men inte använt mig av den ännu. Det är ju det där med att vara med på bild.....

  SvaraRadera