När man pimpar ett par hörlurar


Jo, idag har jag pysslat lite. Såg det är på någon blogg för ett par veckor sedan och tänkte det där måste jag ju testa.
Sagt och gjort. 
Två fungerade händer är nog egentligen att rekommendera till detta lilla projektet. Men eftersom jag är envis som synden och hade ett enormt pysselsug så satte jag igång ändå. Och det gick ju! Det krävdes bara (en himla massa) mer tid och endel svordomar innan pärlorna kom på plats runt sladden. 

Hur som helst, allt du behöver är det här: 
Pärlor
En liten sax 
(och en eller två fungerande händer) 


Inte speciellt svårt som ni ser, bara lite pilligt. Man klipper helt enkelt upp pärlan och trär den sedan runt sladden. Också fortsätter man så tills sladden är full. Plötsligt har man sedan ett par lite roligare hörlurar som dessutom är trasselfria. Bara en sån sak. Jag vet inte hur ni har det, men mina hörlurar ligger iallafall alltid i en knut i jackfickan eller i väskan. Kan vara därför som jag under en period i mitt liv förbrukade hörlurar på löpande band och var tjenis med personalen på Elgigantens hörlursavdelning. Nu är det ju ett par år sedan, men med denna enkla lösning har jag alltså sett till att jag (förhoppningsvis) inte behöver bli stammis på Elgiganten igen.5 kommentarer:

 1. Åh vilket bra tips! Ska jag verkligen testa! Har samma problem med dessa trassliga hörlurar men då löser vi problemet!;) kram Magda

  SvaraRadera
 2. Fint! Duktig du är som är så envis : )

  SvaraRadera
 3. En pysselblogg!! JA!! ;)
  Förstår att du kämpat för att få på alla pärlor, ett riktigt pilleri ju.

  SvaraRadera
 4. Kul tanke men sånt där terapiarbete är inget för mig, saknar tålamod till det. haha
  Fast jag borde nog tagit mig tålamod för jag förbrukar också hörlurar på löpande band.
  Kram sötaste

  SvaraRadera
 5. Magda: Jo men det är bara att sätta igång, sno barnens pärlor ;) Kram!

  Linda Bjarle: Tack :)

  Åsa P: hahahaha, skulle varit nått va ;)

  Emschen:
  Jo, jag hejar på dig :) Annars får du skicka ner dina lurar till mig så fixar jag ;) Kram!

  SvaraRadera